Sākta jaunā Panamera Sport Turismo modeļa ražošana

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Porsche

Porsche ražotnē Leipcigā sākta jaunā Panamera Sport Turismo sērijveida ražošana. Virsbūvju cehā, krāsošanas cehā un uz montāžas līnijas jau pabeigts darbs ar pirmajiem klientiem paredzētajiem eksemplāriem.

Ražošanas process ir īpaši pielāgots jaunajam modelim. Porsche paplašināja Leipcigas ražotni, pērn atklājot virsbūvju cehu jaunajam Panamera modeļu klāstam kā pilnīgi jaunu ražošanas vienību.

Ieguldījums 500 miljonu eiro apmērā ietvēra arī jauna kvalitātes centra izveidi, kas sniedz būtisku atbalstu jaunu modeļu ražošanas sākuma stadijā. Tas arī kontrolē stingrās Porsche kvalitātes prasības un vada pārejas procesu no izstrādes posma uz sērijveida ražošanu.

Panamera Sport Turismo tika prezentēta Ženēvas auto izstādē 2017. gada martā. Uz veiksmīgā sporta sedana bāzes veidotā jaunā versija ar Panamera raksturīgo dizainu pārliecinoši ieņem savu vietu luksusa klases automašīnu segmentā. Tajā pašā laikā Sport Turismo ar jaudu līdz 550 ZS ir daudzpusīgāks par jebkuru citu savas klases modeli.

Jaunais Panamera modelis ar lielajām bagāžas nodalījuma durvīm, zemo iekraušanas apmali, plašāku bagāžas nodalījumu un 4+1 sēdvietu koncepciju ir laba ikdienas praktiskuma un maksimālas daudzpusības kombinācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu