Amerikāņi plāno M4 pārbūvēt par supermašīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Detroitā, ASV bāzētais tūninga ateljē Hoffy Automobiles ir izsludinājis tūninga programmu sportiskajam BMW M4. Tās īstenošanas gaitā bavāriešu kupeja kļūs par FIA GT3 sacīkšu sērijas tipa automobili, kurš piemērots lietošanai pa koplietošanas ceļiem un standarta 431 zirgspēka vietā attīsta 720 ZS.

Jaunizveidotais auto, kuram dots nosaukums, Mamba GT3 Street Concept,

tiks komplektēts ar to pašu 3 litru sešu cilindru turbo motoru, kurš uzstādīts standarta M4.

Informācijas par to, kā plānots panāk jaudas kāpumu par nepilniem 290 zirgspēkiem, nav. Tūnētāji norāda tikai to, ka auto iegūs jaunu dzinēja vadības bloka programmatūru.

Foto: Publicitātes foto

Hoffy Automobiles lēš, ka

līdz 60 jūdzēm jeb 96 kilometriem stundā auto spēs paātrināties 3,1 sekundē

un tā maksimālais ātrums būs ap 340 km/h. Salīdzinājumam - standarta M4, ja apgādāts ar divsajūgu automātu, šo robežu sasniedz 3,9 sekundēs, bet ar manuālo pārnesumkārbu apgādāts modelis - 4,1 sekundē. Standarta modeļu maksimālā ātruma ierobežojums ir 250 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Mamba GT3 Street Concept iegūs aerodinamisku visai agresīva dizaina virsbūvi no kompozītmateriāliem, savukārt salonā tam tiks uzstādīti sporta sēdekļi un stūre. Papildus tam tūninga rezultātā M4 iegūs projekciju ekrānu, kāds atrodams iznīcinātājos, un arī 600 vatu audio sistēmu.

Mamba GT3 Street Concept izstrāde patlaban jau ir sasniegusi noslēdzošo cēlienu

un gatavu auto Detroitas kompānija ir paredzējusi prezentēt 2016.gada februārī.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu