Raibākus BMW grūti iedomāties

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Garage Italia Customs ir Milānā bāzēts uzņēmums, kas nodarbojas ar savu klientu vēlmju izpildīšanu, veidojot tik unikālus objektus, cik vien iespējams. Lai arī kompānija nodarbojas ne tikai ar automašīnu pielāgošanu klientu gaumei, tieši divi auto ir starp uzņēmuma svaigākajiem veikumiem, un tie ir abi BMW i sērijas modeļi i3 un i8.

BMW i3 un i8 Garage Italia Customs izpildījumā ir radīti, godinot pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu itāļu dizaina un arhitektūras grupu Memphis Design un tās dibinātāju Etori Sotsasu (Ettore Sottsass). Memphis Design radīja postmodernisma stila mēbeles, audumus, keramikas, stikla un metāla izstrādājumus. To galvenā īpatnība - košas krāsas un asimetrija.

Izmantojot šīs vadlīnijas, Garage Italia Customs meistari arī radīja MemphisStyle Edition i3 un i8, kas ir koši un asimetriski kā iekšpusē, tā arī eksterjerā.

Šos auto BMW prezentēja Milānas mēbeļu izstādē, bet maijā tie tiks vesti uz Frieze mākslas gadatirgu Ņujorkā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu