Ventspilī fiksēts pēdējos gados lielākais ātruma pārkāpums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Otrdien Ventspilī kāda autovadītāja traukšanās ar 226 kilometriem stundā ir lielākais reģistrētais ātruma pārkāpums pēdējos gados, atzina Valsts policijas (VP) preses pārstāve Ance Rozīte.

Ventspilī, Talsu ielā, policija apturējusi transportlīdzekli «BMW 535», kas pie atļautā braukšanas ātruma - 50 kilometriem stundā (km/h) - traucies ar 226 km/h.

VP iepriekš sniegtais apkopojums par fotoradaru konstatētajiem pārkāpumiem liecina, ka 2016.gadā kāds «Mercedes Benz» šoferis pie atļautā braukšanas ātruma - 50 km/h braucis ar 148 km/h.

Tāpat pērn fotoradars konstatējis, ka pie atļautā atļautā braukšanas ātruma - 90 km/h stundā kāds «Porsche» šoferis braucis ar 194 km/h.

2015.gada martā konstatēts kāds «BMW» vadītājs, kurš pa autoceļu Tīnūži-Koknese traucies ar 210 km/h.

2013.gadā telekanāls LNT atsaucoties uz VP sniegto informāciju vēstīja, ka Amatas novadā konstatēta automašīna, kas braukusi ar 230 km/h, un tas tobrīd bija lielākais fotoradaru fiksētais ātrums Latvijā. Garkalnes novadā kāds šoferis sasniedzis 226 km/h, bet trešo vietu šajā pārkāpēju sarakstā ieņēmis autovadītājs, kas uz Rīgas-Ventspils šosejas sasniedzis 219 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu