Bentliji un amerikāņu klasika - Holivudas zvaigznes Bena Afleka sirdslieta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/TVNET kolāža

Paparaci fotogrāfijas daudz var pastāstīt par cilvēka auto gaumi. Vienam labāka, otram sliktāka, bet katram sava. Šajās bildēs redzams, kādiem automobiļiem priekšroku dod 45 gadus vecais Holivudas aktieris Bens Afleks.

Fotogalerijā redzams, ka Afleks jau izsenis ir Bentley zīmola cienītājs. Viņa īpašumā iepriekš bijis milzīgais kabriolets Azure, sedans Flying Spur, bet šobrīd Pearl Harbor, Justice League, Suicide Squad, Batman v Superman: Dawn of Justice un daudzu citu kino filmu zvaigzne un producents lieto britu zīmola pirmo apvidnieku Bentayga un par flagmani uzskatāmo Mulsanne.

Tomēr Afleka garāžā ir ne tikai britu luksusa zīmola automašīnas. Viņš, kā jau īstens amerikānis, rūpējas arī par vismaz diviem klasiskiem auto - sešdesmito gadu Cadillac DeVille un Chevrolet Chevelle SS. Tāpat viņa garāžā ir arī citu zīmolu auto, kā arī vairāki motocikli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu