Sāk pieņemt jaunā Audi Q7 pasūtījumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Audi ir sācis Q7 iepriekšpārdošanu, bet pie zīmola pārstāvjiem Eiropā jaunais SUV būs pieejams no jūnija.

Audi apvidnieka otrā paaudze izceļas ar inovatīvām tehnoloģijām un jaudīgiem un ekonomiskiem dzinējiem, kas padara to par klases līderi CO2 izmešu daudzuma ziņā.

Audi Q7 ir viens no četru gredzenu zīmola flagmaņiem. Audi apvidus automobiļu veiksmes stāsts aizsākās 2006. gadā, kad tirdzniecībā tika laists pirmās paaudzes Q7. Kopš tā laika uzņēmums ir pārdevis vairāk nekā divus miljonus Q saimes modeļu, tostarp vairāk nekā pusmiljonu Q7 automobiļu.

Jaunais Audi Q7 ir veidots jaunajā QDesign dizaina valodā, tāpat kā trīsdimensionālais vienrāmja radiatora režģis, turklāt tas ir daudz efektīvāks, ietilpīgāks un

sver par 325 kg mazāk nekā iepriekšējais modelis.

Q7 ir viens no vieglākajiem transportlīdzekļiem klasē. Tā ekonomiskie dzinēji patērē par 28% mazāk degvielas. Automobiļa aprīkojumu papildina daudzas jaunas autovadītāja palīgsistēmas un plašs informācijas un izklaides sistēmu klāsts, piemēram, Audi virtuālā autovadītāja kabīne.

Q7 3,0 TDI versijas (272 ZS) bāzes cena ir 60 900 eiro, savukārt 3,0 TFSI versijas cena ir no 62 900 eiro (Vācijā ar 19% PVN).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu