Volkswagen jauno flagmani sauks Arteon

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Ženēvas automobiļu izstādē nākamā gada martā Volkswagen prezentēs auto, kurš pildīs zīmola flagmaņa funkcijas.

Par Arteon nodēvētais modelis ievērojami atšķiras gan no Phaeton, kas ir klasisks sedans, gan no modeļa CC, kas pieskaitāms četru durvju kupejām - jaunais modelis, kas ieņems vietu virs Passat, ir dinamiska izskata fastback modelis ar durvju logiem bez rāmjiem un augšup veramu bagāžnieka vāku ar stiklu. Tādējādi auto būs ne vien sportiski izskatīgs, bet arī praktisks, jo kravas novietne esot vienkārši milzīga un ērti pieejama, sola Volkswagen.

Bez tā kompānijā norāda, ka Arteon būs pirmais auto jauniem risinājumiem priekšējās daļas noformējumā, piemēram, platu radiatora režģi, kura līstes stiepsies līdz pat lukturiem.

«Arteon ekspresīvais dizains jau no pirmā skatiena modina entuziasmu, bet pēcāk pārsteidz ar praktiskajiem risinājumiem - šī kombinācija ir vienreizēja,» norāda Volkswagen eksterjera dizainers Tobiass Šūlmans.

Jaunā modeļa vārdu Arteon veido divas daļas. Pirmā ir art un angliski nozīmē māksla. Eon savukārt veido saikni ar Ķīnas tirgū pieejamo top modeli Phideon un norāda, ka Arteon ir premium segmenta modelis.

Volkswagen Arteon pasaules pirmizrāde notiks Ženēvas automobiļu izstādē, bet pārdošanā auto nonāks jau 2017.gada vasarā.

Foto: Ekrānšāviņš no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu