14 auto avārija. 8 no tiem - Ferrari

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Neparasta avārija notikusi pagājušajā nedēļā uz kādas autostrādes Japānā. Tajā iesaistīti kopumā 14 automobiļi, no kuriem astoņi ir Ferrari.

Bez itāļu supermašīnām satiksmes negadījumā iekļuvuši arī trīs Mercedes-Benz automobiļi, viens Lamborghini Diablo, viens Nissan Skyline un viens Toyota Prius.

To, kāda ir avārijas rādītā kopējā zaudējumu summa, japāņu mediji nav centušies sarēķināt, taču var atzīmēt, ka viens no sasistajiem Ferrari 355 vien jau maksā pāris simtus tūkstošu ASV dolāru, norāda Newsru.com.

Par iespaidīgās avārijas izraisītāju tiek uzskatīts viena Ferrari vadītājs, kurš nav varējis savaldīt savu braucamo uz mitrās šosejas un ietriecies ceļu norobežojošajās barjerās.

Kopumā no negadījuma vietas tikuši hospitalizēti desmit automobiļu vadītāji, taču neviens no viņiem nav guvis dzīvībai bīstamas traumas. Ar mašīnām gan ir citādāk - dažas no tām nāksies nodot metāllūžņos, jo remonts neatmaksājoties vai arī nav iespējams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu