Biķerniekos notiks auto iznīcināšanas šovs (29)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Latvijas dragreisa čempionāta 1. posmā, kas risināsies 5. maijā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, notiks arī vēl nebijis auto iznīcināšanas šovs – «Latmetal Destroy Dragrace Show», kura ietvaros pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties kopējā automašīnu iznīcināšanas pasākumā, informē Go4Speed.lv.

5. maijā ikvienam «Bridgestone Adrenalin Dragrace Championship» 1. posma apmeklētājam būs iespēja pielikt savu roku automašīnu iznīcināšanā, tās dauzot ar nūjām un citiem priekšmetiem. Tiesa, šī atrakcija nebūs bez maksas; ķerties pie ieročiem varēs pēc 2 latu iemaksāšanas.

Sacīkšu noslēgumā

sadauzītās automašīnas dosies dragreisa trasē, lai savā starpā sacenstos dragreisā un piedalītos riepu kūpināšanas šovā.

«Kādam varbūt šis pasākums noderēs dusmu terapijai, kādam citam tā būs iespēja realizēt bieži asa sižeta filmās redzētās ainas. Ar šo šovu gribam piedāvāt skatītājiem kaut ko iepriekš nebijušu un aizraujošu, turklāt pēcāk katrs varēs just līdzi savam favorītam arī trasē,» komentē dragreisa galvenā organizatore Jolanta Jermacāne.

«Automašīnas uz Biķerniekiem tiks nogādātas pa tiešo no lūžņu laukuma, kur tās tikušas nodotas utilizācijai, taču visas trīs automašīnas ir ejošas un darba kārtībā. Mēs tās tikai nedaudz aizņemsimies, lai pēc sacīkstēm tās nonāktu atpakaļ un tiktu pārstrādātas, kā tas paredzēts,» stāsta viens no idejas autoriem, SIA «Latmetal» pārstāvis Renārs Sproģis.

Skatītājiem būs ne tikai iespēja dauzīt automašīnas, bet arī nofotografēties pie tām kopā ar skaistām meitenēm, kuras uzraudzīs automašīnu iznīcinātājus. Pirmie automašīnu iznīcinātāji tiks pie dāvanām no dragreisa sacensību galvenā sponsora.

«Ja skatītāju atsaucība šim šovam būs liela, tad arī turpmākajos posmos piedāvāsim šādus šovus, turklāt papildināsim tos ar jauniem iznīcināšanas elementiem,» sola Renārs Sproģis.

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu