Vecs dīzelis driftā (45)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube video

Ik pa laikam globālajā tīmeklī vispārēju popularitāti iegūst dažāda rakstura ar auto saistīti video. Pēdējais, kas, šķiet, jau paspējis apskriet vismaz pusi planētas datoru, ir par kāda soma "dīzeļmersedesu" , kurš tepat pie mums Biķerniekos pat vienatnē spēj sarīkot īstu sānslīžu šovu, kurā top gumijas un dīzeļa dūmu kokteilis.

Parasti drifta sacensībās uz starta stājas automobiļi ar kupejas virsbūvi un aizmugurējo riteņu piedziņu. Protams, ir arī izņēmumi un driftā ir redzēts arī, piemēram, 3.sērijas universāls, bet ziņa, ka sānslīdēs var braukt arī ar gandrīz 30 gadus vecu Mercedes-Benz universāli, kuram turklāt ir dīzeļdzinējs, gan ir pārsteigums.

Vēloties populārākajā interneta meklētājā atrast papildu informāciju un uzzināt kaut ko vairāk par minēto auto, atduramies pret sludinājumiem un piedāvājumiem iegādāties jaunus, bet Ķīnā ražotus attiecīgā gadagājuma Mercedes-Benz aizmugurējos lukturus. Tādēļ zināms vienīgi tas, kas norādīts pie zemāk pievienotā Youtube video - tas ir W 123 sērijas Mercedes-Benz 300 TD universāls, kuram, pēc visa spriežot, ir Scania turbīna.

Pieļauju, ka cilvēkiem, kas drifta aprindās un Biķernieku trasē uzturas regulāri, informācijas par auto būs vairāk, bet principā pietiek ar vienu video, no kura pat Kens Bloks šo to varētu iemācīties.

Komentāri (45)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu