Īpašs Ferrari Ērikam Kleptonam (22)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Neoficiāla informācija liecina, ka britu mūziķis Ēriks Kleptons nupat ir kļuvis par unikāla, īpaši viņam būvēta Ferrari SP12 īpašnieku.

Interneta vietnē Youtube ir ievietots video, kas filmēts ekskluzīvu auto salonā HR Owen, Londonā. Tajā redzams sarkans Ferrari, kurš atšķiras no visiem līdz šim un šobrīd pārdošanā esošajiem modeļiem.

Pēc video autora informācijas īpašais Ferrari ir būvēts uz modeļa 458 Italia bāzes un tāpat kā standarta modelis ir apgādāts ar tā 4,5 litru 570 zirgspēku V8 motoru. Ar to sērijveida modelis spēj 100 km/h sasniegt 3,4 sekundēs un maksimāli attīsta 325 kilometrus stundā.

Kādi ir SP12 dinamikas rādītāji, nav zināms, taču video autors zina stāstīt, ka automobiļa būvniecība ilgusi apmēram divus gadus un Kleptonam kopumā izmaksājusi trīs miljonus sterliņu mārciņu (aptuveni 2,5 miljoni latu).

Par to, ka auto saimnieks tiešām varētu būt Kleptons, liecina numura zīme, kurā aiz modeļa nosaukuma SP12 ir trīs burti EPC, kas atbilst Kleptona pilnā vārda (Ēriks Patriks Kleptons) iniciāļiem.

Var atzīmēt, ka pārbūve nav vis kāda kaktu kantora veikums, bet gan pilnīgi oficiāla pārbūve, ko Ferrari veic pēc īpaša pasūtījuma programmas One-to-one ietvaros.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu