Taps filma par Enco Ferari (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ferrari

Itāļu-amerikāņu kino kompānija Cecchi Gori Pictures ir ķērusies pie finanšu līdzekļu meklēšanas,lai varētu uzņemt biogrāfisku filmu par Ferrari dibinātāju Enco Ferari.

Kinostudijas pārstāvji patlaban uzturas Kannu kinofestivālā, kur runā ar režisoriem un potenciālajiem investoriem par iespējām ieguldīt projektā, ko tā autori nodēvējuši par autosporta jomas «Krusttēvu», raksta Motor.ru.

Cecchi Gori Pictures izpilddirektors Nils Džūls apgalvo, ka interesi par kompānijas ieceri jau izrādot kāds labi pazīstams Holivudas režisors. Viņa vārdu pagaidām kompānija neatklāj, taču sola to darīt zināmu tuvākajā nākotnē.

Filmas scenāriju, par pamatu ņemot Broka Jeitsa grāmatu Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, jau pirms daudziem gadiem sarakstījis Trojs Kenedijs Mārtins, kura kontā ir 1969.gada grāvēja The Italian Job scenārijs.

Foto: Ferrari

«Tas būs lielisks stāsts par Ferrari un Maserati sacensību pārākumā. Tā nebūs filma par sacensībām. Tā būs kā «Krusttēvs» ar sacensībām. Šobrīd veicam filmēšanas vietu atlasi, kā arī pieslīpējam noputējušo scenāriju. Ja runājam par finansējumu, tad šajā ziņā skaidrība būs pēc mēneša, diviem,» sacījis Džūls.

Filmu par Enco Ferari sākotnēji bija plānots uzņemt jau 2004.gadā. Kā režisors toreiz bija izvēlēts Sidnijs Polaks (1934 - 2008), bet galvenās lomas atveidošana bija uzticēta Alam Pačino. Režisora nāves dēļ filmas veidošana tika pārtraukta.

Enco Ferrari mira 1988.gadā 90 gadu vecumā. Viņa dēls Pjero Lardi šobrīd pilda kompānijas viceprezidenta pienākumus, kamēr prezidents ir Luka di Montezemolo.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu