Rīgā atvērts pašapkalpošanās autoserviss

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rīgā, Starta ielā, atvērts pašapkalpošanās autoserviss, kurā katrs auto īpašnieks pats varēs veikt sava auto remontu, apskati un tūningu.

Kā norāda uzņēmumā, pašapkalpošanās autoservisi pēdējos gados kļūst arvien populārāki Eiropā. Šāda veida pakalpojumi pieejami Polijā, Lietuvā, Krievijā, Lielbritānijā, Amerikā un citur, un tagad šis pakalpojums ir pieejams arī Rīgā.

Pašapkalpošanās servisā gandrīz katrs auto īpašnieks atkarībā no sava zināšanu līmeņa var veikt sava auto apkopi, piemēram, mainīt eļļu vai veikt sīkus remontus. Darbnīca noderēs arī autotehnikas faniem, kuri spēj veikt arī sarežģītāku auto remontu un rezerves daļu maiņu, tomēr ne visiem ir nepieciešami instrumenti, aprīkojums un piemērota darbavieta.

Remontējot automašīnu patstāvīgi, tās īpašnieks pats var izvēlēties un iegādāties nepieciešamās detaļas, iegūt labāku izpratni par mašīnas stāvokli un samazināt remonta izmaksas līdz pat 40%, norāda uzņēmumā.

«Rīgas Pirmais Pašapkalpošanās serviss» atrodas Starta ielā 7 un strādā no plkst. 10 līdz 20. Servisā vienmēr atradīsies administrators, kas palīdzēs novietot mašīnu uz auto pacēlāja un parādīs, kur atrodas nepieciešamie instrumenti.

Servisā 200 kvadrātmetru platībā pieejamas piecas darbavietas, trīs pacēlāji ar celtspēju no 3 līdz 4 tonnām, riepu montāžas un balansēšanas aprīkojums, metināšanas aprīkojums, auto diagnostikas dators, kompresors un pneimatiskie instrumenti, visas nepieciešamas atslēgas, kā arī rokas un elektroinstrumenti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu