Uz autobāņa McLaren avarē ar 240 km/h; 71 gadu vecais vadītājs sveiks un vesels

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: McLaren

McLaren MP4-12C izrādās ciets rieksts, ja runa ir par tajā braucošo cilvēku drošību avārijas gadījumā

To teicami pierāda negadījums, kas otrdien noticis Vācijā uz autobāņa A95 pie Ifeldorfas. Tur kāds 71 gadu vecs McLaren MP4-12C vadītājs traucies ar apmēram 240 kilometriem stundā, kad plīsusi viena riepa, attiecīgais ritenis sabloķējies un auto kļuvis nevadāms.

Iztaujājot vadītāju, kurš no iespaidīgās avārijas izkļuvis sveikā, un veicot notikuma vietas apskati, policisti konstatējuši, ka McLaren vairākas reizes ietriecies ceļu sadalošajā barjerā un apstājies tikai pēc vairākiem simtiem metru.

Kā raksta vācu AutoBild, automobiļa atlūzas mētājas 400 metru plašā lokā, tostarp arī uz pretējā virziena braukšanas joslām.

Lai arī sadragātais auto apstājies labajā malējā joslā, autobānis negadījuma vietas sakopšanas laikā bijis bloķēts divas ar pusi stundas. Pretējā braukšanas virzienā satiksme bijusi apturēta uz pusotru stundu.

Par to, vai no visām pusēm apdauzīto auto, kuram virsbūves vairs nav, ir vērts labot, saimnieks vēl domās. Pēc policijas aplēsēm, finansiālie zaudējumi ir ap 200 000 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu