Kādēļ nebraukt ar auto pa ezeru (70)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Ik gadu likuma un kārtības sargi brīdina zemledus makšķerniekus jeb tā dēvētos bļitkotājus pagaidīt, kamēr ūdenstilpes pārklāj ledus, un tikai pēc tam doties pēc zivīm. Izskatās, ka līdzīgi paziņojumi būs nepieciešami arī, lai brīdinātu autobraucējus.

Lai arī pietiekami liels sals Latvijā pieturas jau vairākas nedēļas, ne visas ūdenstilpes klāj pietiekami bieza ledus kārta, lai uz tās droši varētu kāpt bļitkotājs, nemaz nerunājot par kārtīgu bļitkotāju bandu, kam svara ziņā ekvivalents ir 2 tonnas smags auto.

Kā neapdomīgiem autobraucējiem var klāties, ja ir nepārvarams kārdinājums pazīmēt saulītes uz aizsaluša ezera ledus, bet ledus nav pietiekami biezs, liecina kāda TVNET aculiecinieka iesūtītie attēli.

Atgadījums, kad vienlaicīgi ledū ielūza divi BMW - salīdzinoši jauns X6 un vecāka gadagājuma 7.sērija - noticis svētdienas pēcpusdienā uz tā dēvētā Vosa ezera Jaunmārupē.

Foto: Aculiecinieka foto
Foto: Aculiecinieka foto
Komentāri (70)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu