Satiksmes izmaiņas pie Gaisa tilta. Kā braukt? (261)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Ar visai nepatīkamu pārsteigumu jaunā darba nedēļa sākusies tiem autovadītājiem, kurus darba darīšanas vai citi iemesli ved uz Gaisa tilta un VEF pusi.

Pavisam negaidīti Bērzaunes un Brīvības ielu krustojumā ir pamatīgi mainījusies satiksmes organizācija, kuras rezultātā krietni vairāk tiks noslogots Zemitānu tilts, Čaka un Pērnavas iela. Izrādās, ka tagad, braucot no Bērzaunes ielas, vairs nav atļauts nogriezties pa kreisi, lai pēc loka zem Gaisa tilta nokļūtu pilsētas centrā.

Tā vietā asfaltu rotā vientuļa bulta, kas rāda nogriešanos pa labi uz Brīvības ielu, un atbilstoša ceļa zīme tai blakus.

Foto: Ingars, TVNET

Ierobežojumi noteikti arī tiem, kas virzās lejup pa Gaisa tiltu virzienā prom no Rīgas centra. Proti, tagad jau tilta vidū ir sazīmētas taisnas bultas, kas aizliedz tilta galā nogriezties pa labi uz Bērzaunes ielu, un tas nozīmē tikai to, ka Bērzaunes ielā strādājošajiem un dzīvojošajiem tagad nāksies mest līkločus pa VEF teritorijas bedrēm, kvartālu apbraukt pa Ūnijas ielu vai arī izmantot Zemitānu tiltu.

Iemūžinot radušos situāciju bildēs, ko pievienot šim rakstiņam, sanāca novērot vismaz piecus noteikumu pārkāpumus, bet cerams, ka šo faktu neizmantos budžeta lāpīšanas nolūkā, bet gan neuzmanīgos autovadītājus sliktākajā gadījumā sodīs ar brīdinājumu un pamācību.

Foto: Ingars, TVNET
Komentāri (261)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu