Sestdien pieķerti 78 autovadītāji reibumā

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien par braukšanu dzērumā aizturēti 102 transportlīdzekļu vadītāji, notikušas 17 avārijas. No aizturētajiem 32 bija automašīnu vadītāji, bet 70 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Savukārt 25.jūnijā Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturējuši 78 ceļu satiksmes dalībniekus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu vai kuri brauca narkotiku reibumā.

Piektdien naktī valstī reģistrēti 17 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem sešos cietuši kopumā deviņi cilvēki, bojā gājušo nav.

Sestdien Rīgas reģionā reibumā tika aizturēti desmit automašīnu vadītāji un 33 velosipēdu un motorolleru vadītāji, Zemgalē - trīs automašīnu vadītāji un 11 velosipēdu un motorolleru vadītāji, Vidzemē - divi automašīnu vadītāji un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji, Kurzemē - četri autovadītāji un tikpat velosipēdu un motorolleru vadītāji, bet Latgalē - viens automašīnas un viens velosipēda vai motorollera vadītājs.

Pagājušajā diennaktī aizturēti mazāk reibumā braucošie nekā dienu iepriekš. Jau ziņots, ka Jāņu dienā Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 102 ceļu satiksmes dalībniekus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu vai kuri brauca narkotiku reibumā.

Dzērumā iebrauc grāvī

Inčukalna pagasta Gaujā, Krasta ielā, 24.jūnijā plkst.1.40 pagaidām nenoskaidrots mopēdists uzbrauca trim gājējiem. Divi cietušie vīrieši no hospitalizācijas atteicās, savukārt 1988.gadā dzimusi sieviete ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Jelgavas novada Vircavas pagastā, ceļa Lielvircava-Oglaine-Zāģeri 3.kilometrā, vadītājam, neizvēloties drošu braukšanas ātrumu, kā arī sprāgstot riepai, grāvī apgāzās "BMW" markas automašīna. Auto vadītājs bija alkohola reibumā.

Negadījumā dažādas traumas guva 1985.gadā dzimusi pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Reģistrētas 13 zādzības no dzīvokļiem, nozagta viena automašīna, apzagti seši transportlīdzekļi un notikušas arī 23 cita veida zādzības.

Jau vēstīts, ka Jāņu naktī par braukšanu alkohola reibumā aizturēti 17 autovadītāji un reibumā pieķerti arī 66 velosipēdisti. Arī Jāņu naktī uz ceļiem bojāgājušo nebija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu