Pie Aizputes notikusi smaga autoavārija (337)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @MaarchaL Mārtiņš Lustiks

Uz ceļa aiz Aizputes virzienā uz Liepāju piektdienas vakarā notikusi smaga autoavārija, aģentūra BNS novēroja notikuma vietā.

Notikušā aculiecinieki portālu TVNET informēja, ka vieglā automašīna bija sākusi apdzīšanas manevru, taču mašīna, kas tai brauca pa priekšu, acīmredzot, nepaskatoties spogulī, arī sākusi pārkārtoties uz otro joslu, lai apdzītu tai pa priekšu braucošu auto. Līdz ar to cietušo automašīnas vadītājs griezis stūri vēl vairāk pa kreisi, lai izvairītos no sadursmes ar negaidīti priekšā izbraukušo auto, un rezultātā nobraucis no ceļa pļavā. Tur automašīna apmetusi vairākus kūleņus.

Notikuma vietā bija četras ātrās palīdzības mašīnas, liecināja novērojumi.

Policija piektdienas rītā sniedza oficiālu informāciju par negadījumu - tajā ir četri cietušie.

Policija informē, ka avārija notika Durbes novada Tadaiķu pagastā. Saskaņā ar policijas versiju, 1988.gadā dzimušais vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa un auto apgāzās. Negadījumā cieta vadītājs un trīs pasažieri - jaunieši, kas dzimuši 1988.gadā, 1987.gadā un 1989.gadā.

Uz Liepāju piektdien ir lielāka satiksmes plūsma, nekā citās dienās, jo piektdien un sestdien tur notiek mūzikas festivāls «LMT Summer Sound».

Komentāri (337)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu