Naktī avārijā pie Tīnūžiem gājuši bojā divi cilvēki (34)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Aizvadītajā naktī uz nesen izbūvētā autoceļa Tīnūži-Koknese notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, kurā gājuši bojā divi cilvēki un vēl divi cietuši.

Valsts policijā informēja, ka pāris minūtes pirms pusnakts autoceļa Tīnūži-Koknese 12,5.kilometrā 1989.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna «Peugeot Partner», kas brauca virzienā no Kokneses uz Tīnūžiem, sadūrās ar pretī braucošo automašīnu «Ford Escort», kuru vadīja 1983.gadā dzimusi sieviete.

Saskaņā ar policijas sniegto informāciju ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā 1983.gadā dzimusī «Ford» vadītāja un pagaidām nenoskaidrots vīrietis. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā informēja, ka bojā gājušais vīrietis ir apmēram 35 gadus vecs. Savukārt negadījumā cieta un slimnīcā tika nogādāts «Peugeot» vadītājs un 1993.gadā dzimusi sieviete.

Slimnīcā nogādātais vīrietis avārijā guvis smadzeņu satricinājumu un iegurņa kaula lūzumu, bet sieviete - smagas galvas traumas.

Notikuma vietā strādāja policija, divas mediķu brigādes, kā arī glābēji, kuri ar hidrauliskajiem instrumentiem atbrīvoja cietušos un bojā gājušas no automašīnu vrakiem.

Negadījuma dēļ uz autoceļa P80 naktī bija bloķēta satiksme. Transporta kustība tika pilnībā atjaunota ap plkst.1.50.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu