Pēc avārijām bloķētas vairākas šosejas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter @AijaKinca

Apledojušu ceļu dēļ šorīt notikušas vairākas avārijas, pēc kurām ir stipri apgrūtināta satiksme pa vairākiem valsts galvenajiem ceļiem. Satiksmes negadījumā starp Lielvārdi un Ķegumu bojā gājuši divi cilvēki un trīs cietuši, to vidū arī divi ugunsdzēsēji - glābēji.

Viena no avārijām notikusi uz Jelgavas šosejas pie Medemciema, kur kravas auto pēc avārijas ir aizšķērsojis šoseju virzienā uz Jelgavu, atsaucoties uz aculiecinieku ierakstiem sociālajā vietnē Twitter, ziņo radio SWH. Jau ziņots, ka tikai dienu pie Medemciem notika traģisks negadījums, kurā dzīvību zaudēja divi gājēji - sieviete un bērns.

Notikumu vietās joprojām strādā policijas darbinieki, tomēr plkst. 11:30 satiksme virzienā uz Jelgavu ir atjaunota vismaz pa vienu joslu.

Avārija uz Jelgavas šosejas
Avārija uz Jelgavas šosejas Foto: Twitter @Duukausis

Tāpat aculiecinieki ziņo, ka stipri apgrūtināta ir satiksme tūlīt aiz Ķeguma, braucot virzienā uz Rīgu. Šeit no ceļa noslīdējušas piecas automašīnas. Ceļu satiksmes negadījums noticis plkst.7.44. Aculiecinieki arīdzan raksta, ka šajā vietā ir apgāzies ugunsdzēsēju auto. Autovadītāji ir aicināti izvēlēties citus maršrutus, lai apbrauktu negadījuma vietu.

Pēc Valsts policijas informācijas šosejas Rīga - Daugavpils 44.kilometrā, starp Lielvārdi un Ķegumu satiksmes negadījumā bojā gājuši divi cilvēki un trīs cietuši, tostarp arī divi ugunsdzēsēji - glābēji.

Savukārt VUGD informē, ka plkst.07.10 saņemta informācija, ka uz autoceļa Rīga - Daugavpils, starp Lielvārdi un Ķegumu, noticis ceļu satiksmes negadījums.

Dodoties uz notikuma vietu, uz slidenā ceļa, ugunsdzēsības autocisterna iekļuva ceļu satiksmes negadījumā,

kurā kopumā sadūrās divas smagās un trīs vieglās automašīnas.

Avārija pie Ķeguma
Avārija pie Ķeguma Foto: Twitter @AijaKinca

Negadījuma rezultātā

vienā no vieglajām automašīnām bija iespiesti trīs cilvēki,

kurus ugunsdzēsēji glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja no avarējušās automašīnas. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gāja bojā divi cilvēki un cieta trīs cilvēki, tajā skaitā divi ugunsdzēsēji glābēji, informē VUGD.

Pēc avārijas seku likvidēšanas VUGD veiks notikušā apstākļu izvērtējumu. Tāpat VUGD izsaka līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem.

Ceļu satiksmes negadījuma dēļ uz Daugavpils šosejas tika bloķēta satiksme, kas pilnībā atjaunota tikai pusdienlaikā ap plkst.13.10.

Satiksmes negadījums ir noticis arī pie Raganas ceļā uz Valmieru - piektajā kilometrā pirms Raganas plkst.7.45 no ceļa noslīdējušas sešas automašīnas. Arī šajā negadījumā ir cietušie, par kuriem informācija tiek precizēta. Saskaņā ar svaigāko informāciju satiksme negadījuma vietā jau ir atjaunota pa vienu braukšanas joslu.

Bet pulksten 8:15 netālu no lidostas «Rīga» uz Jūrkalnes ielas noticis negadījums, kurā gājis bojā gājējs. Arī šajā negadījumā tāpat kā iepriekšējā kā vienu no apstākļiem var minēt slidenos ceļus. Vairāki kravas auto ir saskrējušies pirms Ainažiem un šajā vietā pat ar vieglo auto neesot iespējams izspraukties garām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu