Dienas vidū braukšanas apstākļi ievērojami uzlabojušies

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Sniega un apledojuma dēļ šorīt braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apgrūtināti valsts centrālajā daļā, Rēzeknes apkārtnē, kā arī uz Liepājas šosejas, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» apkopotā operatīvā informācija.

Ap pusdienlaiku apgrūtināta braukšana pa lielajiem ceļiem ir Pierīgā - pa Rīgas apvedceļu Daugavas kreisajā krastā, kā arī pa Daugavpils šoseju posmā no Salaspils līdz Ogrei. Sniegots un slidens ir arī neliels Liepājas šosejas posms starp Grobiņu un Liepāju.

Pārējā Latvijā braukšanas apstākļi pa lielajām šosejām ir apmierinoši, savukārt reģionālo autoceļu segums gan daudzviet joprojām ir sniegots un slidens.

Šoferiem jāņem vērā, ka braukšanas apstākļi var mainīties ik minūti. Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu