Avārijā uz Jelgavas šosejas gājuši bojā trīs, bet cietuši vēl četri cilvēki (90)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šodien uz šosejas Rīga-Jelgava avārijā gājuši bojā trīs, bet cietuši vēl četri cilvēki, apstiprināja Ceļu policijas biroja priekšnieks Edmunds Zivtiņš. Negadījumā gājusi bojā 1938.gadā dzimusi automašīnas "VW Golf" vadītāja, aptuveni 60 gadus vecs vīrietis un apmēram četrus gadus vecs bērns.

Kā informēja Jelgavas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Ieva Sietniece, automašīna "VW Golf" sadūrusies ar Dobeles autobusu parka mikroautobusu "Mercedes Benz". Cietuši četri šā mikroautobusa pasažieri, kas nogādāti Jelgavas slimnīcā. Trīs cietušie pēc palīdzības sniegšanas turpinās ārstēties ambulatori, bet viens ievietots slimnīcas Traumatoloģijas nodaļā.

Bojāts aiz Dobeles mikroautobusa braukušais Jelgavas autobusu parka mikroautobuss, bet tā vadītājs un pasažieri negadījumā nav cietuši.

Jelgavas Ceļu policijas darbinieki turpina noskaidrot traģiskā negadījuma apstākļus.

Sākotnējā informācija liecina, ka automašīna "Golf", apsteidzot tajā pašā virzienā braucošu automašīnu, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējās braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo satiksmes mikroautobusu.

Lai izvairītos no sadursmes, no ceļa nobraucis vēl viens mikroautobuss.

Ceļa segums bijis atbilstošs gadalaikam.

Komentāri (90)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu