Roberto: Latvijas stiprums ir sieviešu rokās!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

26. aprīlī televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» Roberto Meloni latviešus salīdzinās ar boileriem, Agris Daņiļevičs atklās, ka bieži jūtas kā mamma saviem dejotājiem, un pašā šova noslēgumā gaidāma arī kāda pavisam neparasta sacensība starp studijas viesiem.

Kamēr vēl tiek gaidīts vakars, lai noskatītos visu sarunu šovu, TVnet lasītājiem iespējams noskatīties video interviju ar Roberto. Viņš ne tikai mūs, latviešus, salīdzina ar boileriem, bet arī atklāj daudz neparasta par Latviju, latviešiem, mūsu ierastajiem ēdieniem, pastāsta, kā un kad ieradies Latvijā, kā arī Rolands Laķis atminas stāstu par Fabrikas šova laikiem, kur pirmo reizi sastapies ar Roberto.

Kā smej pats Roberto, viņš esot pirmais imigrants jeb bēglis, kurš pirms 15 gadiem atbraucis uz Latviju. Toreiz viņš pieteicies jau pieminētajam talantu šovam, jo uz to viņu pamudinājusi kāda draudzene, kas dzirdējusi viņu dziedam dušā. Iesākumā šova veidotāji nav ticējuši, ka viņš tiešām ir itālis, un domājuši, ka visdrīzāk ir čigāns no Sabiles.

Saruna, kā jau nojaušams, norisinās ar vieglu smaidu un skanīgiem smiekliem, tomēr visa starpā Roberto atklāj arī daudz nopietnā – ka viņu fascinē Latvija; ka viņam kā filologam esot kaifs no latviešu valodas; tāpat viņš pauž uzskatu, ka Latvijas stiprums esot sieviešu rokās, minot gan amizantus, gan pārsteidzošus novērojumus.

Sarunas gaitā Roberto arī nosauc trīs labākās lietas par latviešiem – tā esot punktualitāte, vērība un arī pacietība. Savukārt par jocīgākajiem ēdieniem nosauc viņam joprojām neizprotamo rozā jeb auksto zupu, šprotes, kas esot treknākas un apaļākas sardīnes, un kādu neparastu recepti no Jelgavas – siļķi ar zemenēm. Šī saruna ir jādzird – tā iedvesmo un raisa patīkamu smaidu!

Sarunu šovs «Starp mums runājot» ik otrdienu plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu