Kā atrast otro pusīti? Rozā kvarcs, vairāk ļauties jeb padomos dalās dziedniece

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Viena no stiprākajām dziedniecēm Latvijā Sanita Sīkle, kura pati uzskata, ka katrā sievietē ir kaut kas no raganas, dalās savās maģiskajās zināšanās par to, kā nebūt vienai.

Šīs nedēļas žurnālā «Ieva» dziedniece atklāj vairākus maģiskus padomus, kas var noderēt sievietēm visā Latvijā. Viens no aktuālākajiem jautājumiem Latvijā aizvien ir daudzu sieviešu vientulība, tāpēc būtiski zināt, kāpēc tā... Kāpēc tik skaistas un veiksmīgas sievietes vēl aizvien ir vienas?

Sūti savu jautājumu Visumā! Nesities pret durvīm, kuras ir aizvērtas...

Sievietei, kas nevar atrast otru pusīti, Sanita iesaka savu vēlmi atdot augstāku spēku rokās - uzdot Visumam sev vēlamu jautājumu!

«Lielākā daļa sieviešu pašas nezina, ko grib. Daudzas interesē materiālās vērtības, viņas vēlas, lai vīrietim ir nauda, statuss, un, lai iegūtu šādu partiju, ir gatavas iet uz pilnu banku. Viņas neinteresē, ka vīrietim ir sieva, bērni, nesaprot, ka vienā dienā statusu un naudu var pazaudēt. Šodien sievietes pārāk daudz analizē attiecības, bet es iesaku vairāk ļauties, plūst.

Ja neveidojas attiecības ar noskatīto puisi, nevajag kā tauriņam sisties pret durvīm, kas neveras vaļā.

Varbūt viņai ir paredzēts cits. Savu iekšējo spēku sievietei nevajag pavājināt, bet tikai vairot!» intervijā žurnālā «Ieva» iesaka dziedniece.

Ļauj degvielu liet vīrietim

«Taču attiecībās ar vīrieti vajadzētu mazināt savu ego - atļaut vīrietim ieliet degvielu, nevis pašai rauties klāt degvielas uzpildes pistolei. Cilvēka dzīve ir cikliska. Sieviete, kas dzīvo destruktīvās attiecībās, pacieš pazemojumus, nemitīgā stresa dēļ vienā brīdī saslimst. Ja vīrs pat nepienāk pie gultas, viņai ir jāsaprot, ka attiecības ir jāpārtrauc.

Turpinot vilkt šīs attiecības, nākamajā ciklā augstāki spēki dos nopietnāku pārbaudījumu.

Tāpat ir arī darbā - ja pārslodzes dēļ cilvēks izdeg un sāk slimot, viņam ir jāmaina darbs. Vismaz jāmaina attieksme pret darbu,» pārliecināta ir dziedniece.

Rozā kvarcs!

«Lai piesaistītu mīlestību, mājās vēlams turēt rozā kvarcu,» pamāca Sanita. «Šis minerāls atver cilvēkā mīlestības avotu, dāvā mīlestību. Minerālu var iegremdēt avota ūdenī un ar to mazgāt seju. Ģimenes stabilitātei rozā kvarcu vēlams turēt guļamistabā. Akmens enerģija neļaus nevienam iejaukties šajās attiecībās. Lai piesaistītu mīlestību, var nēsāt rozā kvarca rotas, bet jāatceras - lai minerāls palīdzētu atrast laimi, tas vispirms ir jāattīra zem tekoša ūdens, jāaktivizē un jāuzrunā kā savs.»

Vairāk lasi šīs nedēļas žurnālā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu