Puķe: Es viņu ar krūti baroju divus gadus. Viņai vajadzēja.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valmieras drāmas teātris/publicitātes foto

Valmieras drāmas teātra aktrise ir māmiņa divām meitām - Katrīnai (15) un Marijai Dorotejai (3). «Mums abiem (ar vīru Krišjāni - red.) bija aktīvs laiks teātrī, tāpēc par otro bērnu pat nerunājām. Likās - mums ir ģimene, bērns, viss ir kārtībā. Kad Kate piedzima, man bija 27 gadi,» žurnālam «Ieva» intervijā atklāj aktrise. «Jā, viņa nebija plānota. Marijas otrais vārds ir Doroteja, kas nozīmē - Dieva dāvana. Tieši tāda viņa mums ir.»

Tas vienmēr ir interesanti, paklausīties mātes, kurām bērniņi ir radušies ar lielu gadu starpību, jo mainījusies ir gan sieviete pati, gan viņas pieredze un uzskati.

«No vienas puses, audzināt bērnu ir vieglāk, jo vienreiz tas jau ir piedzīvots. No otras puses, ir daudz grūtāk, jo bērni ir atšķirīgi, Marija ir prasīgāka, un daudz kas jau ir aizmirsies. Ar Mariju viss notiek vēlāk - viņa vēlāk sāka staigāt, vēlāk runāt un vēlāk tiks pie savas gultas, viņa joprojām guļ pie mums. Es viņu arī ilgāk baroju ar krūti - vairāk nekā divus gadus. Viņai vajadzēja,» intervijā žurnālam «Ieva» stāsta aktrise.

Uz jautājumu, vai šī saikne bija vajadzīga tikai bērniņam, viņa atzīst: «Jā, man ari vajadzēja. Man tiešām Kati bija grūti atraut no krūts, Mariju vēl grūtāk. Jo apzinājos, ka vairāk jau nebūs, vēlreiz es to nepiedzīvošu. Kad tad, ja ne tagad? Un - ja viņa grib, lai ēd!»

Otrā meitiņa nenoliedzami pati par sevi ir atšķirīga personība, bet arī vecāku rūpes ir nedaudz citādākas, par ko Ieva neliedzas: «Pirmie trīs gadi bija grūti, visu laiku biju neizgulējusies. Un tagad man ari vairs nav tik daudz spēka kā toreiz, kad Kate auga. Tāpēc Marijai vairāk tiek ļauts, viņa mazāk tiek ierobežota. Krišjāņa brālis, kurš ir bērnu ķirurgs un redzējis tik daudz bērnu, par Mariju teica - var redzēt, ka viņa ir vienkārši laimīgs bērns. Viņa ir Dieva dāvana, kas nokritusi no debesīm, tāds eņģelītis mājās, kas dod milzīgu prieku.»

Vairāk par talantīgās aktrises tagadējo dzīvi un dzīves līkločiem attiecībās lasi šīs nedēļas žurnālā «Ieva»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu