Slavenības - karaliskās ģimenes draugi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida press/Reuters/AFP/AP/EPA

Lielbritānijas karaliskajai ģimenei bieži jātiekas ar citām slavenām un ietekmīgām personām. Dažas vēlāk no paziņām kļūst par labiem draugiem. Kuras tās ir?

 
Foto: Reuters/Scanpix

Riana

Princis Harijs un dziedātāja Riana tikās 2016. gadā Karību salās. Viņi abi atbalsta HIV labdarību, tāpēc arī kopā devās nodot asins analīzes HIV testam. Pēc tam abi tika manīti apmeklējam koncertu.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: Reuters/Scanpix
Foto: AP/REUTERS/AFP/EPA
 
Foto: Reuters/Scanpix

Obamu ģimene

Kā izrādās, bijušā ASV prezidenta ģimene - Obamas ir lieliskās attiecībās ar Lielbritānijas karalisko ģimeni. Viņi ir tikušies vairākkārt un labprāt pavada laiku kopā arī ārpus oficiālām vizītēm. Viņi tiešām ir labi ģimenes draugi.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: Reuters/AFP/EPA/AP
Foto: Reuters/AFP/LETA
 
Foto: AFP

Teilore Svifta

Dziedātāja Teilore Svifta bieži publiskās intervijās piemin 2013. gada uzstāšanos Kensingtonas pilī, kur dziedāja kopā ar princi Viljamu un Bon Džovi. Kopš šīs uzstāšanās Viljams un Teilore palika labi paziņas.

Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/AP/Reuters

Bekhemu ģimene

Bijušā futbolista, modeļa Deivida Bekhema un viņa sievas, dizaineres Viktorijas Bekhemas draudzība ar princi Viljamu ir jau sena, tāpēc ne velti pāris tika aicināts būt klāt arī Viljama un Keitas kāzu dienā 2011. gadā. Bekhemi ir tikušies arī ar pašu karalieni Elizabeti II.

Foto: AFP/AP/Reuters
Foto: AFP/AP/Reuters
Foto: AFP/AP/Reuters
 
Foto: Vida press

Eltons Džons

Britu komponistam, mūziķim Eltonam Džonam vissirsnīgākās attiecības bija ar princesi Diānu, kuras nāvi viņš pārdzīvoja ļoti personiski. Tomēr šī draudzība arī attīstīja Eltona draudzību ar Diānas dēliem - Viljamu un Hariju. Džons ir viens no retajiem karaliskās ģimenes draugiem, kas ir labās attiecībās ar visām paaudzēm.

Foto: AFP/AP/Reuters
Foto: AFP/AP/Reuters
 
Foto: Reuters/Scanpix

Rīza Viterspūna

Kembridžas hercogiene Ketrīna un princis Viljams neilgi pēc laulībām devās vizītē uz Amerikas Savienotajām Valstīm, kur kādā no labdarības pasākumiem satika arī aktrisi Rīzu Viterspūnu. Keitai un Rīzai uzreiz radās draudzīgs kontakts, un viņas aizvien vēl sarakstoties un uz bērnu dzimšanas dienām sūta pat dāvanas.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AFP/LETA

Lēdija Gāga

Lēdija Gāga princi Hariju satika 2015. gadā galā koncertā Londonā, bet ar Viljamu sapazinās vien 2017. gadā projektā par bērnu garīgo veselību. Tāpat dziedātāja ir tikusies gan ar karalieni Elizabeti II, gan princi Čārlzu.

Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/AP/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu