Padomi vienas nakts sakariem (55)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: B Rosen

Kārdinājums ielaisties vienas nakts sakaros, iespējams ir viens no spēcīgākajiem mūsdienu seksuālajā kultūrā. Tas ietver medības, veiksmes gadījumā dāsni atalgo un sniedz baudu gan medniekam, gan "upurim", turklāt parasti norisinās ļoti kaislīgi.

Vienas nakts sakari ir īsts seksuāls sprādziens: īss, eksplozīvs, viegli sarīkojams un atstāj spēcīgas atmiņas, kas bieži vien ir patīkamākas nekā ikdienišķā seksa dzīvē gūtās emocijas.

Uzmanību! Vienas nakts sakaru izdošanos vistiešākajā mērā nosaka tiem pievienotā vērtība. Ja nodarbojaties ar seksu ar ilgstošu partneri, jūs principā nodarbojaties ar mīlestību (tas, protams, ir atkarīgs no vārda „mīlestība” izpratnes). Savukārt gadījuma romāniņš vienai naktij būtībā ir fizisku vēlmju apmierinājums. Ņemiet vērā mūsu sniegtos padomus un – ne asakas!

Dodieties pie viņas!

Tas ir fakts, ka sievietēm kārtība savā miteklī ir svarīgāka nekā vīriešiem. Gadījumos, kad nepieciešama ātra rīcība, tas jāņem vērā. Dodoties izklaidēties, jūs droši vien neesat paredzējis to, ka mājās nāksies atgriezties kopā ar daiļu būtni, tāpēc netīrās sporta zeķes vai netīrie krekli noteikti nav nobēdzināti veļas kastē. Ar šādiem blakus apstākļiem atmosfēru sabojāt nedrīkst. Turklāt nekas nelīdzinās gultai, kuras saimniece ir sieviete...

Došanās pie viņas nodrošina arī lielisku atkāpšanās ceļu. Ja dāma pēkšņi izplūst asarās, taisnodamās, ka sākusi sakaru, vēloties sāpināt savu bijušo draugu, labāk lai tas notiek viņas apartamentos... Var izrādīties, ka viņa ir īsta histēriķe! Vienalga, kāds cēlonis sarežģīt situāciju, - jums vienmēr ir jābūt rezerves plānam. Aiziet vienmēr ir vieglāk, nekā likt kādam aiziet...

Par drošu seksu!

Vienas nakts sakariem asumu piešķir noslēpumainība. Viņa jūs nepazīst. Viss notiek pašplūsmā – bez partnera iepriekšējās izzināšanas un bez saistībām. Tomēr risks pastāv.

Vai drošība vienas nakts sakaros ir nepieciešama? Atliek pieminēt vārdus "HIV" un "sifiliss", lai jums noteikti rastos savs viedoklis šajā jautājumā. Tieši šis ir lielākais riska faktors, kas var sniegt nevēlamas dāvanas...

Ikvienam no mums ir kāds paziņa, kas nejauši „nocopējis” meiču un darbojies bez prezervatīva. Vienalga, ko viņa teiktu, sekss bez izsargāšanās var izraisīt briesmīgas sekas jums vai viņai pašai gadījumā, ja kādam no jums ir slimība, par kuras eksistenci nēsātājs varbūt nemaz nenojauš. Rūpējieties par drošību un veiciet arī regulāras veselības pārbaudes, jo sevišķi, ja sekss ar svešiniekiem ir jūsu hobijs.

Meiču „copēšanas” eksperts un grāmatas The Game (Medījums) autors Nīls Strauss iesaka katru nakti, kad dodaties izklaidēties, kabatā turēt prezervatīvu. Ja ne aizsardzībai, tad vismaz kā atgādinājumu, ka esat gatavs gadījuma seksam.

Meklējiet piedzīvojumus!

Draudzene parasti vēlas seksu kā pierādījumu mīlestībai. Tas ir veicinājis seksa idealizāciju, liekot brīvajām sievietēm apjūsmot iekārojamus vecpuišus kā Hjū Grants. Vienas nakts sakari neprasa tik lielu emociju gammu, tāpēc to aizmirstiet. Šī ir iespēja izmēģināt kaut ko jaunu.

Ar tikko iepazīto meiteni jūs vēl neesat bijis kopā, tāpēc šeit vissvarīgākā ir komunikācija. Viņa nezina jūsu pievilcības noslēpumu, tāpēc izrādiet savas stiprās valdzinātāja spējas tieši. Runājiet!

Vēl viens padoms – neesiet pārāk piesardzīgs. Šis ir jūsu slavas mirklis. Ja viņai kaut kas jūsu uzvedībā vai tēlā nepatīk, atsakieties no tā uz šo vakaru. Tomēr ļaujiet viņai noticēt savām fantāzijām. Kamēr sieviete jūs izpēta, esiet modrs, taču improvizējiet līdz ar viņu. Kopā jūs abi šajā brīdī ieejat vēl neskartās teritorijās...

Neesiet nelietis!

Puišiem bieži vienas nakts sakari nepieciešami sava ego nostiprināšanai, tāpēc viņi reizēm rīkojas kā cūkas. Droši vien šo sievieti vairāk nesatiksiet, taču šķirieties uz patīkamas nots - ja ne savas džentlmeņa pašapziņas, tad meiteņu savstarpējās informācijas apmaiņas dēļ.

Turklāt ir iespējams, ka pēc pāris dienām jūs neapzināti sailgosieties pēc šīs sievietes, un, ja, projām ejot, būsiet visu sacūkojis, būs grūti panākt ko vairāk...

Nesabojājiet nevienu iespēju sastapt viņu atkal!

Uz visu banku!

Kad vīrietis pārtrauc kādas attiecības, rezultāts parasti ir ilgāka vienas nakts sakaru sērija. Tam ir iemesls: pāri parasti vēlas intimitāti, bet svešinieki – baudu. Atšķirība ir liela, tāpēc jums tā jāapzinās pirms mešanās piedzīvojumos.

Esiet uzmanīgs – spontāns viena vakara romāniņš var izjukt, nepaturot prātā svarīgas lietas. Jums taču ir svarīgi gūt pozitīvas emocijas, vai ne?

Komentāri (55)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu