Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 13. augustam.

AUNS Paaugstinātas aktivitātes periods, it sevišķi visā, kas skar lietišķos kontaktus, mācības un ceļojumus. Zvaigznes sola veiksmīgas iepazīšanās, kas palīdzēs personīgajai izaugsmei. Tai pašā laikā neesi pārsteidzīgs, labāk «septiņas reizes nomēri, pirms nogriez». Naudas lietas būs nozīmīgas un risināsies sekmīgi. Ja pašam veiksies, būsi dāsns arī pret citiem. Privātajā dzīvē iespējami vētraini notikumi. Daži pievērsīsies mistikai, visam neizzinātajam.

VĒRSIS Nedēļas sākumā nevajag steigties ar līgumu parakstīšanu, svarīgu lēmumu pieņemšanu, pastāv krāpšanas, viltus informācijas saņemšanas risks. Iespējams, dosies ārzemju braucienā, lai iegūtu jaunas zināšanas. Kaut gan esošās partnerattiecības balstīsies uz stiprām jūtām, ceturtdien nav izslēgti sarežģījumi, kontaktējoties ar laulāto. Vēlēsies iegādāties jaunu apģērbu, bet nespēsi saprast, kādu stilu izvēlēties.

DVĪŅI Negaidīts atbalsts var nākt no slepena pielūdzēja vai sadarbības partnera, kurš ar lielu prieku uzņemsies tava sargeņģeļa lomu. Esi uzmanīgs, kārtojot nekustamā īpašuma lietas, jo var rasties dažas juridiskas grūtības. Lielu uzmanību veltīsi gados vecākiem kolēģiem. Nepalielini darba slodzi, tas var slikti ietekmēt veselību. Tava māja kļūs par satikšanās un jaunu kontaktu veidošanas vietu. Brīvdienās ieteicams doties dabā.

VĒZIS Partneri nāks klajā ar konstruktīviem piedāvājumiem. Lielākie ienākumi iespējami tiem, kam peļņu nodrošina darbs komandā. Viens šobrīd būsi samērā bezspēcīgs. Vēlme gūt arvien jaunas zināšanas, iesaistīties projektos būs apsveicama, taču galvenais - nebūvē gaisa pilis. Vēlams, lai ģimenes locekļi netiktu iesaistīti tavos karjeras plānos. Svētdien nekādi nevajadzētu palikt mājās, jo, izejot sabiedrībā, pastāv iespēja atrast radniecīgu dvēseli.

LAUVA Šajā periodā pirmajā vietā nostāsies attiecību tēma. Iespējami veltīgi ķīviņi ar vecākiem, arī kolektīvā nav izslēgtas strīdu situācijas. Ja otrā pusīte nebūs gana kaislīga, pārtrauksi esošās attiecības. Pateicoties kritiskai un smalkai visa notiekošā analīzei, neļausi sevi vazāt aiz deguna. Kāda Lauva varbūt pārcelsies uz dzīvi citā valstī. Draugu padomi var kļūt par tādu zināšanu avotu, kas nav apgūstams nevienā grāmatā.

JAUNAVA Vari pievērsties karjeras veidošanai, kā arī uzkrāt zināšanas, lai nodotu tās tālāk. Šajā laika posmā izdosies realizēt savas vēlmes, vienīgā nelaime tāda, ka iesākto vari nenovest līdz galam. Attiecības ar tuviniekiem un mīļoto cilvēku kopumā veidosies labvēlīgas. Tava dzīves pieredze un optimisms kļūs par labu piemēru nelaimē nokļuvušam kolēģim. Būs jāuzņemas tiesneša loma kādas samilzušas problēmas risināšanā.

SVARI Tev būs ļoti svarīgi atrasties notikumu centrā, justies vajadzīgam un mīlētam. Tomēr šis nav īstais laiks cīnīties par prioritātēm. Saņemsi daudz vairāk baudas, ja varēsi uzklausīt draugus un izpalīdzēt viņiem. Darbā traucēs paškritikas trūkums. Finanšu jomā gan vari gaidīt likteņa dāvanu. Iespējams, apsvērsi laulības aiz aprēķina vai ar ārzemnieku. Parādīsies interese par citām kultūrām, tautām, valstīm. Sestdien smaga diena, savukārt svētdien nepārēdies.

SKORPIONS Pēkšņa hroniskas slimības saasināšanās var atstāt ietekmi uz taviem plāniem, sajaukt visas kārtis. Ja finansiāli esi nonācis strupceļā, zvaigznes iesaka vērsties pie draugiem. Rūpīgāk izvēlies vārdus sarunās ar kolēģiem. Viegli apgūsi dažādas mācības. Svētdien nav vēlams nodarboties ar profesionālām lietām, vismaz reizi nedēļā dod sev iespēju atvilkt elpu. Arī mājinieki būs pēc tevis noilgojušies.

STRĒLNIEKS Piesaisti pēc iespējas vairāk cilvēku savu mērķu īstenošanai. Daži Strēlnieki spēs izveidot pelnītspējīgu uzņēmumu. Ģimenē var notikt strīds, saistīts ar naudas jautājumiem. Iespējams, daudz kontaktēsies ar ārzemniekiem vai dosies komandējumā. Kāds satiks bagātu un stabilu partneri, par kādu jau sen sapņojis. Iespējama kaislīga mīlestība, kas balstīta uz riskantiem piedzīvojumiem un romantiskiem ceļojumiem.

MEŽĀZIS Šī nedēļa nav labvēlīga biznesam, jo var rasties finansiāli sarežģījumi. Tāpat maz ticams, ka tavi plāni no apkārtējo puses saņems vajadzīgo atbalstu. Būsi samērā noslēgts, tomēr godīgs pret apkārtējiem. Dažbrīd var pietrūkt pārliecības par saviem spēkiem vai arī izvirzīsi sev pārāk lielas prasības. Sestdien kāds var izdarīt tev lielu pakalpojumu, un vispār šī var izvērsties par negaidītu notikumu dienu.

ŪDENSVĪRS Būsi aktīvs, no ikvienas kontaktēšanās un situācijas spēsi gūt sev labumu. Otrdien māka glabāt noslēpumus, asais prāts palīdzēs novest projektus līdz pilnībai. Savukārt trešdienas galvenā tēma būs ģimene. Neprecētajiem var iznākt strīds ar mīļoto cilvēku, sevišķi ja labprātāk dod priekšroku brīvām attiecībām, nevis laulībām. Tiem, kas nolēmuši kļūt par autovadītājiem, labs laiks, lai sāktu mācības.

ZIVIS Laba nedēļa, daudz kas izdosies, vienīgi pārlieku nelielies, citādi ātri vien iedzīvosies skauģos. Spēsi piesaistīt apkārtējo uzmanību, sevišķi jautājumos, kas saistīti ar finansēm. Iespējams, jūtami uzlabosies karjeras lietas, nav izslēgts paaugstinājums. Naudu jaunajam projektam vari iegūt no ārzemju partneriem vai arī seniem, labiem paziņām. Personīgā dzīve sitīs augstu vilni, varbūt tiksi uzaicināts uzreiz uz diviem randiņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu