Sadzīves ķīmija – bez liekas ķīmijas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mazgāšanas līdzeklis bez pievienotām krāsvielām un alergēniem, mājas tīrāmais līdzeklis bez toksīniem un kodīga hlora aromāta vietā patīkama smarža kā drēbju skapī, tā visā mājā. Jā, tas ir iespējams, ja izmanto jaunās paaudzes tīrāmos līdzekļus.

Foto: Publicitātes foto

Viens no pieprasītākajiem luksus līmeņa tīrīšanas līdzekļu līnijas ražotājs ir The Laundress (Ņujorka). Šie līdzekļi ir ne tikai unikāli ar savu sastāvu un iedarbību uz traipiem, bet arī smaržu, kas atgādina dārgu parfīmu. The Laundress atšķiras no citiem ražotājiem, jo:

  • Līdzekļi ir koncentrēti, nevis atšķaidīti. Ir nepieciešams pavisam nedaudz tīrāmā vai mazgājamā līdzekļa, lai panāktu maksimālu efektu. Arī cenas ziņā tie ir izdevīgāki, jo, piemēram, viena pudele drēbju mazgājamā līdzekļa pietiek 32 mazgāšanas reizēm.
  • Tīrīšanas līdzekļu uzglabāšanai nepieciešams mazāk vietas uzglabāšanai, mazāk ūdens un mazāk enerģijas, kas nozīmē – nekā lieka.
  • Produktu smarža radīta no ēterisko eļļu maisījumiem, nevis mākslīgām smaržvielām.
  • Produkti netiek izmēģināti uz dzīvniekiem un tiem nepievieno dzīvnieku taukvielas.
  • Līdzekļi 100% sadalās dabā.
  • Produktiem netiek pievienotas mākslīgās krāsvielas.
  • Balinātāju vietā tie satur alternatīvus mazgāšanas līdzekļus. Ražošanas procesā netiek pievienoti naftas produkti.
Foto: Publicitātes foto

Drēbēm

Līdzekļi, kas radīti apģērba kopšanai, nav tikai parasti šķidrie veļas pulveri. Katrs līdzeklis ir izstrādāts, to piemērojot konkrētiem audumiem un krāsām:

  • Balta veļa ilgi saglabāsies mirdzoša un atstās iespaidu, ka drēbes ir jaunas.
  • Tumšajai veļai paredzētais līdzeklis palīdzēs saglabāt krāsu, nepadarot veļu gaišāku pēc katras mazgāšanas reizes.
  • Atsevišķi ir padomāts par kašmira un vilnas izstrādājumiem – radīts šampūns un aerosols, kas efektīvi attīra šķiedras, tajā pašā laikā neizmainot auduma struktūru. Šie līdzekļi saglabā krāsu un pasargā apģērbu no tādiem kaitēkļiem kā kodes.
  • Risinājums traipiem un alternatīva balinātājam – tie ir līdzekļi bez pievienotiem toksīniem, nav abrazīvi un, pateicoties fermentiem, veiksmīgi iztīra traipus.
Foto: Publicitātes foto

Mājas tīrīšanai

Mājas tīrīšanas līdzekļos tiek izmantoti augstas kvalitātes komponenti un 100% aktīvi biosadalāmas sastāvdaļas.

Foto: Publicitātes foto

Daudzfunkcionālais tīrīšanas līdzeklis ir trīs reizes koncentrētāks, tāpēc tas jāizmanto minimāli. Ideāli palīdz notīrīt grīdas segumus, flīzes, virtuves un vannasistabas sienas.

  • Virsmu tīrītājs tiek ražots aerosola veidā un der gandrīz visām virsmām: marmoram, granītam, nerūsējošajam tēraudam kā arī ekoloģiski draudzīgām virsmām.
  • Stikla tīrītājs nodrošina veiksmīgu stikla un spoguļa virsmu notīrīšanu, neatstājot paliekošas strīpas vai pleķus. Tas nesatur amonjaku, tādējādi padarot mājas tīrīšanu drošu.
  • Dezinfekcijai noderēs «Saldais etiķis», kas iznīcina nepatīkamus aromātus un dezinficē virsmas. Ideāli piemērots grūti noņemamiem traipiem.
  • Līdzeklis trauku mazgāšanai ir īpaši izstrādāts, lai neietekmētu roku ādu. Tas ir radīts pēc īpašas formulas un neveido putas, kas ir grūti noskalojamas, bet arī aizsargā apkārtējo vidi. Ar šo līdzekli var mazgāt arī stikla, sudraba un porcelāna izstrādājumus.
Foto: Publicitātes foto

Patīkams aromāts

Interjera un delikatešu centra mc2 veikala Galleria tekstila nodaļas vadītāja Nelli Spilve uzsver, ka The Laundress tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi ir ne tikai dabai draudzīgi un efektīvi, bet tiem ir pievienotā vērtība – patīkams aromāts. Tīra māja smaržos pēc dārga parfīma, nevis hlora, veļas pulvera vai ziepēm. Šo tīrāmo līdzekļu sēriju īpaši iecienījuši jaunie vecāki un sportisti, jo tas nerada kairinājumu ādai un patīkami atsvaidzina apģērbu.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu