Piedalies zīmējumu konkursā “Sapņu dzīvnieciņš”! (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET aicina ikvienu mazo dzīvnieku mīļotāju, kā arī māmiņas un tētus mudināt savus bērnus piedalīties zīmējumu konkursā “Sapņu dzīvnieciņš”.

Vai tev ir padomā kāds zvēriņš, ar kuru vēlētos ik dienu spēlēties, bet turēt mājās to nevari? Vai tas ir tas dzīvnieciņš, kuru ņemtu blakus gultā arī ik nakti? Vai zini, kādā tas krāsā, cik tas liels vai mazs un kā to vārdā sauc?

Tad pastāsti par to arī citiem! Ļoti gaidīsim tevis zīmēto zīmējumu, kurā ir attēlots tavs mīļākais zvēriņš, kuru tu ļoti, ļoti vēlētos sev par draugu katru dienu. Tas nekas, ja arī tavs dzīvnieciņš būs citādāks, nekā ierasti ir dabā, mēs tikai par to priecāsimies!

Zīmē, krāso vai līmē – viss, mazais draugs, ir tavā fantāziju vaļā! Noteikti uzraksti arī dzīvnieciņa vārdu, lai zinām, kā to dēvēt!

Kad zīmējums ir gatavs, lūdz to vecākiem vai draugiem pievienot TVNET konkursa lapā!

Zīmējumus var pievienot līdz 30. jūnijam. Balsošana sāksies 1. jūlijā un ilgs nedēļu!

Visvairāk balsu saņēmušais "Sapņu dzīvnieciņš" saņems specbalvu no "ZVAIGZNES ABC", kā arī 10 dalībnieki saņems simpātijas balvas!

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu