Modele Miranda Kerra rada fantastiski romantisku tasīšu kolekciju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.royalalbert.com/

Modele un uzņēmēja Miranda Kerra 2015. gadu ir sev atklājusi ar fantastisku projektu: sadarbībā ar izsmalcināto trauku ražotāju «Royal Albert» viņa radījusi skaistas tējas tasītes un servīzes.

Miranda jau iepriekš talantu uzņēmējdarbībā teicami pierādīja kopprojektos ar Reebok, H&M un Swarovski. Tagad laiks Royal Albert, kurš ražošanā laidis modeles dizainētos traukus, raksta dailymail.co.uk.

«Kopš mazotnes atceros savas vecmāmiņas «Royal Albert» tējas servīzi. Cik tā bija skaista! Vēl aizvien šī servīze ir mūsu ģimenes relikvija, tāpēc, kad tika nodibināta sadarbība tieši ar šo trauku ražotāju, es sajutos īpaši pacilāti,» par idejas realizāciju runā Miranda.

Foto: http://www.royalalbert.com/
Miranda tējas tasīšu kolekcijā iekļāvusi savus mīļākos ziedus - peonijas, kuras aplido taureņi.

«Man vienmēr ir patikuši taureņi, kuri simbolizē vēlmi mainīties,» skaidro modele.

Kāpēc tieši tējas tasītes? «Tējas laiks man ir ļoti svarīgs, jo šis laiks ir mans laiks, laiks tikai kopā ar sevi,» atklāj trīsdesmit vienu gadu vecā skaistule.

Foto: http://www.royalalbert.com/
Foto: http://www.royalalbert.com/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu