Aktuālās pavasara apavu tendences – pasteļtoņi un platforma

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktuālās 2017. gada pavasara tendences apavu izvēlē ir dažāda veida brīvā stila apavi ar biezām zolēm jeb platformas, ko ikdienā veiksmīgi var kombinēt ar dažāda stila apģērbu. Apavu krāsu paletē ienāk sievišķīgi maigi toņi, taču, izceļot personību, netiek aizmirsts par košu krāsu akcentiem.

Kamēr pavasaris vēl tikai gatavojas savai spozmei, jaunās šā pavasara apavu kolekcijas jau pieteikušas savu uznācienu. Sievietes, izvēloties apavus ikdienas vajadzībām, priekšroku dod lakādas kurpēm ar biezām zolēm, tomēr nemainīgi pirktāko sieviešu apavu TOP augšgalā atrodas augstpapēžu kurpes. Iecienītākais papēžu augstums ir no septiņiem līdz deviņiem centimetriem.

Otrs populārākais apavu modelis ir vīrišķīga stila kurpes-loferi, kurām raksturīgi dažādi dekori un izšuvumi.

Vīrieši apavu iegādē ir tradicionālāki, izvēloties universālus sporta stila apavus, kas piestāv dažādiem apģērbiem. Tāpat vīrieši savā garderobē labprāt iekļauj mokasīnus, kas ir ērti ikdienas apavi gan darbam, gan arī brīvajam laikam.

Krāsu izvēlē dominē zilie un tumši brūnie toņi.

«Nenoliedzami, modes industrija diktē iepirkšanās paradumus. To apliecina arī mūsu novērojumi, apstiprinot, ka lielākā daļa apmeklētāju seko jaunākajām modes tendencēm. Pircēji apavu izvēlē balstās uz žurnālos un sociālajos tīklos publicēto informāciju. Bieži vien pircēji mēdz aprakstīt apavus, kas redzēti slavenībām,» par tendencēm pircēju apavu izvēlē stāsta t/p Alfa vadītāja Liene Apine.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu