Pamelas seksapīls ir atgriezies! Andersone kā apakšveļas modele

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/cocodemeruk

49 gadus vecā kanādiešu aktrise un modele Pamela Andersone sākusi sadarbību ar Apvienotās Karalistes apakšveļas zīmolu «Coco De Mer», pozējot kolekcijas «Icons» («Ikonas») kampaņā.

Britu fotogrāfa Rankina (Rankin) uzņemtajās melnbaltajās fotogrāfijās Andersone redzama vairākos izaicinošos melnas apakšveļas komplektos.

«Pamela ir mūsdienu ikona. (..) Viņa ir biznesa sieviete, uzņēmēja un īsts dabas spēks. Tā bija privilēģija strādāt ar viņu,» izteicies fotogrāfs.

Andersonei, kura brīvajā laikā nodarbojas ar dzīvnieku tiesību aizsardzību, šī ir jau otrā sadarbība ar zīmolu – februārī viņa piedalījās «Coco De Mer» Valentīna dienas kampaņā.

Tāpat Andersone regulāri redzama modes industrijas lielākajos pasākumos un modes nedēļās, kā arī pērn laidusi klajā vegānu apavu līniju «Pammies», kas radīta no dzīvniekiem un dabai draudzīgiem materiāliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu