Gaidībās esošā Kembridžas hercogiene demonstrē jaunu frizūru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Gaidībās esošā Kembridžas hercogiene Keita kopā ar princi Viljamu un princi Hariju pirmdien, 16. oktobrī, apmeklēja labdarības foruma pasākumu Padingtonā, kura laikā demonstrēja jaunu matu sakārtojumu.

Ņemot vērā to, ka neilgi pēc grūtniecības iestāšanās Kembridžas hercogiene cieta no grūtniecības toksikozes, viņas ierašanās 16. oktobra pasākumā Padingtonas stacijā nebija plānota. Keita ar savu vizīti pārsteidza labdarības pasākuma apmeklētājus, ziņo ārvalstu mediji.

Kembridžas hercogiene pasākumā ieradās rozā krāsas zīmola «Orla Kiely» kleitā, kā arī demonstrēja jaunu, īsāku matu sakārtojumu.

Pagājušajā nedēļā prinča Viljama sieva apmeklēja pirmo pasākumu pēc oficiālajām ziņām par ģimenes pieaugumu. Kensingtonas pils pārstāvji atklājuši, ka hercogiene jūtas daudz labāk, tomēr joprojām cieš no grūtniecības toksikozes.

Jau vēstīts, ka grūtniecības toksikozi izraisa paaugstināts grūtniecības hormonu līmenis organismā, kas parasti palielinās uzreiz pēc apaugļošanās. Tā izraisa smagu dehidratāciju un apdraud gan māti, gan bērniņu, jo organisms nesaņem būtiskas uzturvielas. Šī sindroma slimnieki mēdz vemt līdz pat 30 reizēm dienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu