Vai Keita mājās dosies jau šovakar? Un kāds būs tērps?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Jau izziņota priecīgā vēsts, ka drīzumā pasaulē nāks trešā karaliskās ģimenes prinča Viljama un Keitas atvase. Kamēr pasaule aiztur elpu, gaidot mazo princi vai princesi, varam atskatīties, kādos tērpos Keita iznāca no «Lindo Wing» slimnīcas pirmo reizi pasaulei atrādīt jaundzimušos princi Džordžu un princesi Šarloti. Līdz šim Keita izvēlējās vienas dizaineres tērpus. Kāds būs šoreiz?

 
Foto: AP/Scanpix

Parādot princi Džordžu - punktota «Dženijas Pekhemas» kleita

2013.gadā pēc vairāk nekā astoņu stundu ilgām dzemdībām (Ketrīna slimnīcā tika nogādāta 22.07. ap pulksten astoņiem pēc Latvijas laika) Svētās Marijas klīnikā pasaulē nāca Viljama un Keitas ģimenes pirmdzimtais princis Džordžs. Kā ziņo Kensingtonas pils administrācija, mazais princis piedzimis 3,8 kg smags.

Keita un Viljams izvēlējušies dēlam trīs vārdus - Džordžs Aleksandrs Luiss (George Alexander Louis).

Šis bērniņš būs trešais rindā uz Lielbritānijas troni, aiz vectēva prinča Čārlza un tēva prinča Viljama.

 
Foto: AP/Scanpix

Parādot princesi Šarloti - puķaina «Dženijas Pekhemas» kleita

Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone 2015. gada 2. maijā plkst. 8:34 (pēc Latvijas laika 10:34) «Lindo Wing» slimnīcā laida pasaulē veselīgu meitenīti. Mazās karaliskās ģimenes atvases svars bija 3,714 kg.

Kembridžas hercogs un hercogiene savu jaundzimušo meitu nosaukuši par Šarloti Elizabeti Diānu (Charlotte Elizabeth Diana).

Šis bērniņš būs ceturtais rindā uz Lielbritānijas troni, aiz vectēva prinča Čārlza, tēva prinča Viljama un vecākā brāļa.

 
Foto: AFP/Scanpix

Keita drosmīgi neslēpj savas pēcdzemdību auguma aprises

Abās reizēs Kembridžas hercogiene bija tērpusies sava iemīļotā apģērbu zīmola «Jenny Packman» kleitās. Lai gan zīmols vairāk zināms kā vakarkleitu un līgavas tērpu darinātājs, Keita atrada viņu kolekcijās kleitas arī savai īpašajai dienai - kad dosies mājās ar jaundzimušo.

Abas kleitas ir perfektas jaunajai māmiņai, lai lieki neatsegtu pēcdzemdību auguma aprises, bet arī kopskatu padarītu elegantu.

Atliek vien minēt, kā Keita izskatīsies, iznākot pie tautas trešo reizi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu