Dvīnes Ana un Katrīne filmējušās jutekliskā videoklipā (45)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Dziedošās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas tuvinieku, draugu un kolēģu lokā prezentējušas savu jaunāko veikumu, videoklipu liriskai un jutekliskai dziesmai «Moon». Pēc padarītā darba mūzikas lauciņā dvīnes karjerā sāk jaunu posmu, un pārvērtības skars gan viņu izpildīto mūziku, gan vizuālo tēlu.

Dziesma «Moon» dvīņumāsu repertuārā radās pirms diviem gadiem. «Kopā ar mūsu draugiem mūziķiem Edgaru Jasu un Edgaru Beļicki braucām uz studiju, lai kopā «padžemotu», un radās šī dziesma. Tonakt bija pilnmēness, un mēs ļoti ātri un organiski atradām ideju dziesmai. Var droši teikt, ka tā bija mistikas pilna nakts un mūs pārņēma maģiska sajūta. Tādēļ tās sajūtas arī atspoguļojas dziesmā,» teic Ana. Savukārt videoklipā, kura režisors ir Andžejs Gavriss, nav attēlots dziesmas sižets, bet gan stāsts par mīlestību. «Klipa režisors vēlējās parādīt savu versiju par to, kas notiek Mēness tumšajā pusē,» teic Katrīne.

Ana un Katrīne eleganti saposušās kleitās, ko iegādājušās "Bik Bok" veikalā un pie šuvējas pāršuvušas kā pašām tīk
Ana un Katrīne eleganti saposušās kleitās, ko iegādājušās "Bik Bok" veikalā un pie šuvējas pāršuvušas kā pašām tīk Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Klipā galvenajās lomās iejutušās abas māsas, kā arī divi puiši - modelis Jānis Āre un konkursa «Misters Ogre» finālists Ralfs Kociņš. Dziesmas «Moon» videoklips tika filmēts dažādās Rīgas vietās. «Pavisam mums bija trīs lokācijas vietas. Gribas jau teikt, ka video filmēšanas laikā bijām aizlidojušas uz Mēnesi, bet realitātē filmējāmies «Imagine picture» studijā, Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā RISEBA, kā arī baseinā. Tika uzbūvētas milzīgas dekorācijas, speciāls fons, kas būtu visatbilstošākais tam, kā izskatās uz Mēness,» atklāj Ana.

Uz videoklipa prezentāciju kinoteātrī «K.Suns»dvīnes Ana un Katrīne aicināja tikai sev tuvākos cilvēkus, draugus un kolēģus. Viesus dziedātājas sagaidīja pacilātā un sapņainā noskaņojumā. Daloties ar sajūtām par pasākumu, māsas atklāj, ka vienmēr pret sevi esot ļoti paškritiskas. «Tāpēc sakām, ka varēja būt vēl labāk. Tā kā dziesma un videoklips ir lirisks un juteklisks, negribējām klipu atrādīt kādā klubā un rīkot ballīti. Videoklipam vēlējāmies solīdu pirmizrādi, kas, mūsuprāt, arī izdevās,» teic Ana.

Kļūstot pieaugušām, Anas un Katrīnes vizuālais tēls kļuvis sievišķīgāks
Kļūstot pieaugušām, Anas un Katrīnes vizuālais tēls kļuvis sievišķīgāks Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Videoklipa prezentācijā dvīnes Ana un Katrīne bija saposušās vasarīgās kleitās, ko iegādājušās apģērbu veikalā «Bik Bok» un pie šuvējas uzlabojušas. Māsas atklāj, ka nav svarīgi, cik apģērbs maksā, bet svarīgi, kā tas tiek valkāts. Vizuālo kopskatu māsas papildinājušas ar aksesuāriem un frizūrām. «Ar katru jaunu prezentāciju mēs savā karjerā sākam jaunu posmu – gan mūzikā, gan vizuālajā tēlā. Kļūstam pieaugušākas un līdz ar to jūtamies sievišķīgāk,» par savu jauno posmu dzīvē teic Ana.

Komentāri (45)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu