Draugu uzbudina, ja mīlējos ar citu. Ko darīt? (50)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

«Esmu diezgan drosmīga seksā un uzskatu, ka dzīvē viss ir jāizmēģina. Ar draugu, kuru esam kopā jau vairākus gadus, esam gājuši uz svingera klubiem, esam mēģinājuši arī seksu trijatā. Bet šobrīd ir situācija, ka mans draugs normāli mīlēties tikai divatā vairs nevēlas. Viņš uzbudinās tikai tad, ja mīlējos ar citu. Tas nozīmē, ka mani vairs nemīl?» jautā kāda lasītāja.

Atbild Sieviešu Kluba eksperte Solvita Vektere, geštaltterapeite.

Vēl pirms 20 gadiem šādu situāciju sauktu par perversu un ārstētu. Mūsdienās sekss trijatā un svingera klubi ir seksualitātes izpausme.

Problēma ir tad, ja citas seksualitātes izpausmes nav.

Cilvēka seksuālā pasaule ir ļoti bagāta. Ja abi to vēlas, visu vajag izmēģināt un izbaudīt jaunas baudas virsotnes. Problēma rodas tad, ja viens no pāra vēlas tikai netradicionālu seksu, bet otrs grib mīlēties arī divatā.

Sievietei šādā situācijā būtu jāatrod veids, kā izrunāties ar savu vīrieti. Pašplūsmā visu nevajag atstāt. Iespējams vajag tikai izrunāties un viss atkal atgriežas normālās sliedēs – tādās, kad abi atkal jūtas gandarīti un pilnībā laimīgi.

No tā vien, ka vīrietis uzbudinās, ja sieviete mīlējas ar citu, secināt, ka mīlestība ir beigusies, nevar.

Vajag izrunāties un sievietei ieklausīties gan savās, gan mīļotā vīrieša patiesajās jūtās.

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu