Kādēļ paģirās domas grozās tikai par un ap TO?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ko nu tur liegties, daudziem no mums pēc kārtīgas ballītes nākamajā rītā ir bijusi situācija, kad prātā tikai un vienīgi tas, ko varētu pasākt ar kādu simpātisku pretējā dzimuma pārstāvi. Izrādās, ka tā ir pavisam loģiska un pat ieteicama metode, kā sev atvieglot paģiru mokas, raksta «sciencedump.com».

Seksoloģe Emīlija Morsa apgalvo: «Uz dažām minūtēm tu jūti ko citu, nevis tās mokošās galvassāpes un slikto dūšu. Uz brīdi tu esi atbrīvots no savām paģiru mocībām, jo parastās seksa izraisītās patīkamās sajūtas nu šķiet kā Dieva sūtītas.»

Lai arī pagaidām nav zinātniska pamatojuma tam, ka sekss «izārstēs» paģiras, taču doktors Džoriss Versters no Utrehtas Universitātes Nīderlandē apgalvo: «Iespējams, ka sekss paģirās liek laikam ritēt ātrāk. Ja tas tevi padara laimīgu, dari to!»

Vēl viens iemesls, kāpēc sekss paģirās šķiet tik īpašs, ir alkohola miopija, kura cilvēkus padara uzņēmīgākus pret seksuāliem stimuliem. Kad esi apreibis, tu ignorē visus apkārt esošos negatīvos signālus. Dažiem cilvēkiem tas turpinās arīdzan paģirās, tāpēc ir daudz vieglāk pamanīt un atsaukties seksuāliem kairinājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu