Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

6 sievietei vispatīkamākās mīlēšanās pozas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Džentlmeņi, šis materiāls jums noteikti var noderēt, bet mēs, dāmas, salīdzināsim šos apgalvojumus ar savu pieredzi - vai patiešām varam apgalvot, ka šīs pozas mums sniedz visaugstāko baudas virsotni?

«Sievietes apzinās, ka vīriešiem ļoti svarīgs aspekts seksā ir - vai sieviete mīlēšanās laikā sasniedz orgasmu. Ne vienmēr dzīvē viss notiek kā plānots un gribēts. Bieži, ja tas neizdodas, sievietes orgasmu notēlo, kā rezultātā partneris ir apmānīts un viņas pašas paliek neapmierinātas. Kāda tam jēga?» portālā mensfitness.com jautā seksologs Dorians Solots, kurš arī

iesaka partneriem apzināties šīs pozas, kas sniegs abiem, īpaši sievietēm, lielu baudu.

Misionāru poza + spilventiņš

Jā, nepārklausījies - tā pati vecā labā misionāru poza. Tikai piefiksē mazu niansi - paliec zem gurniem spilventiņu vai nelielu polsterētu paaugstinājumu. Tā vīrietis tevī spēs iekļūt dziļāk, kas radīs lielāku berzi. Tā arī pastāv lielāka iespēja, ka vīrieša dzimumloceklis skars sievietes G - punktu. Lai ko par misionāru pozu teiktu - cik tā apnikusi un garlaicīga, tā ir viena no retajām pozām, kas sniedz vislielāko tuvības sajūtu abiem partneriem. «Vēl svarīgi atcerēties, ka būtiska nozīme ir pašai guļas pozai.

Vajadzētu, lai tomēr vīrieša ķermenis, kurš atrodas augšpusē, atrodas diagonālā stāvoklī

pret sievietes ķermeni. Arī tas nodrošinās dziļāku ieeju viņā,» skaidro seksologs Dorians Solots. Pozu daudzveidojiet ar sievietes paceltajām kājām, kas apvijušās vīrietim ap muguru.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Apgrieztā jātniece

Šajā pozā sieviete - jātniece atrodas virspusē, tomēr apgriezti - ar muguru pret partnera seju. Attiecīgie speciālisti uzsver, ka šī poza ir ļoti jutekliska. Sieviete vīrieti jūt sevī, bet neredz viņu. Tas ļaujot prātam klaiņot apkārt un iedomāties visu ko. Šai pozā lieliski papildus stimulējas dupša vaidziņi. Vīrietis vienlaikus ērti var glāstīt sievietei muguru un pēcpusi. Darbības lauks visnotaļ plašs, jo rokas ir brīvas.

Kustības ieteicams izdarīt lēnām. Tas pastiprina jutekliskumu.

«Šajā pozā ir īpaši viegli veikt klitora spēcīgu stimulāciju,» uzsver seksologs.

Suņu poza + tavas un viņa rokas

Kāpēc suņu poza ir viena no labākajām pozām sievietei? Tāpēc, ka tā dod iespēju visu pašai kontrolēt. «Sieviete paralēli var aiztikt savas krūtis, stimulēt klitoru un mainīt mīlēšanās pozas leņķus, tā baudot citādākas sajūtas seksa laikā. Arī vīrietim noteikti izdosies sagādāt sievietei kulminācijas brīdi, jo var arī darboties ar rokām,» uzsver Dorians Solots. Ja vīrietis īsti nepārzina tavas baudas slēptākos punktus,

parādi to viņam ar savu roku palīdzību.

Bieži šajā pozā vīrieši sajūt īpašu uzbudinājumu un sāk palielināt tempu, tomēr sievietei tas ir jāsavalda.

Atslēga ir trīs vārdos – ilgi, dziļi, stimulējoši.

Sieviete augšpusē

Protams, nākamā poza, kurā sieviete var kontrolēt savu labsajūtu, ir klasiskā jātnieces poza - ar seju pret partneri. Pamatā tas ir tādēļ, ka šī poza sievietei ļauj būt noteicējai pār ritmu, ātrumu un intensitāti. Šādi

sieviete var izjust savu vīrieti pilnībā un lielākā daļa sieviešu arī šādi spēj kontrolēt orgasmu

- visbiežāk pasteidzinot to. «Un tomēr jāatceras, ka šī poza tāpat kā viss seksa process tomēr ir komunikācija, nevis monologs, tāpēc arī partnerim ir jāiesaistās, glāstot viņas krūtis vai palīdzot cilāt gurnus,» uzsver seksologs.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Sānu poza jeb karošu guļa

Ja dāmai nepatīk pārāk dziļa ieeja viņā, seksologi iesaka sānu pozu jeb karošu guļas pozu.

Šī poza ir perfekta laiskajiem brīvdienu rītiem.

Šī poza ļauj vīrieša dzimumloceklim dziļi ieiet tevī, kā arī ļauj viņam ar rokām apmīļot tavas krūtis un klitoru. Lielākais mīnuss ir tas, ka nevarat attīstīt pārāk strauju tempu, jo jūsu gurni balstās uz gultas, un arī skūpstīties tu vari tikai pār plecu. Sievietei šī poza ir īpaši patīkama, jo viņai papildus stimulē muguru. Tāpat šai pozā sieviete bez lielas piepūles var saspiest maksts muskuļus, kuros ir ļoti daudz nervu galu.

Krustām - šķērsām jeb šķēru poza

Šī poza ļauj tev vispilnīgāk skūpstīt partnera ķermeni, reizē ļaujot viņam kairināt tavas krūtis un klitoru. Sieviete guļ uz muguras un paceļ kāju, un viņš no sāniem ievada savu dzimumlocekli. Neierastais leņķis kairina visjutīgākās tā daļas, turklāt, jo vairāk viņš pūlas,

jo kairināšana ir spēcīgāka, ļaujot saglabāt stingru un vienmērīgu ritmu.

Mīnuss ir tāds, ka tava pēcpuse nedaudz darbojas kā amortizators, neļaujot viņam ieiet tevī tik dziļi, kā viņš to vēlētos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu