«Lielais sekss» pēc 45?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

SEKS.RF treniņcentra eksperts stāsta par to, kāpēc sievietēm pēc 45 būtu vajadzīgs sekss un kā atgūt interesi par to.

Vecums –vislielākā priekšrocība

Sievietei pēc 45 uzreiz var pateikt –ir viņas dzīvē sekss vai nav. Taču neatkarīgi no tā, izglītotība seksa jautājumos ir nepieciešama visām šī vecuma sievietēm. Sievietei pēc 45 jau ir uzkrāta krietna dzīves pieredze, viņa pārzin savu organismu un spēj orientēties savas izjūtās. Atliek tikai pārvaldīt savu ķermeni un muskuļus, paildzināt savu baudu, apgūt jaunus paņēmienus un pārvarēt savu pazemināto libido.

Partneriem, kam vairs nav 20 vai 30 gadi, savā starpā noslēpumiem vairs nevajadzētu būt, un sievietei vairs nevajadzētu kautrēties runāt par savām seksuālajām vēlmēm. Brieduma vecuma pāros tieši sieviete, kas ne tikai pārzin dažādas erotiskās tehnikas, bet arī ir gatava tās pielietot, var izmainīt ierasto seksuālās dzīves rutīnu. Jaunas meitenes – ar retiem izņēmumiem – ar tādām spējām lepoties nevar. Un vīrieši to lieliski jūt. Ja sieviete labākajos gados sagaida savu vīru ar iedegtām svecēm un sola taizemiešu masāžas seansu, vīrs saprot: «Tagad būs kaut kas neaizmirstams, jo viņa taču vienmēr zina, ko dara».

Problēmas mēdz būt dažādas

Galvenās problēmas sievietēm pēc 45 ir novājināta iegurņa lejasdaļas muskulatūra un hroniska urīna nesaturēšana. Šīs kaites negatīvi ietekmē ne tikai pašu sievieti, bet arī viņas partneri: ja partnerei ir veselības problēmas, viņš uzreiz to pamana. Gadu gaitā vaginālā muskulatūra novājinās, zaudē tonusu un elastību, tādēļ tā ir jānostiprina.

Sievietes orgasms ir cita visai delikāta tēma, jo daudzas sievietes , lai arī visu mūžu laulībā nodzīvojušas, tā arī nav atradušas veidu, kā orgasmu sasniegt. Mūsdienu seksa industrija piedāvā plašu klāstu ar ierīcēm sievietes orgasma atmodināšanai un seksuālās vēlmes ierosināšanai. Gadiem ritot, mitrums sievietes vagīnā izdalās arvien lēnāk, un uzbudināšanās laiks kļūst arvien ilgāks. Šādos gadījumos sievietei pēc 45 par neaizvietojamiem palīgiem seksa laikā kalpos lubrikanti. Izmantojiet tos, un Jūsu ķermenis Jums atbildēs ar spilgtām un patīkamām izjūtām.

Ir arī cits problēmu loks – psiholoģiskas dabas . Intīmā dzīve aiziet otrajā plānā, seksu vairs negribas, un pamatā viss laiks tiek veltīts bērniem, mazbērniem, mazdārziņam u.tml. Tad mēs aizmirstam, cik seksam ir svarīga loma mūsu organisma ķimiskajās norisēs. Sekss darbojas kā zāles: pateicoties tam, organisms izstrādā endorfīnus, uzlabojas garastāvoklis, pazeminās hormonālu traucējumu iespējamība. Tādēļ, ja nākamreiz pieķerat sevi pie domas, ka sekss dotajā brīdī ir pilnīgi nevietā, atcerieties, ka Jūsu organismam tas vienkārši ir nepieciešams – sekss paildzina Jūsu jaunību un dzīvi.

Foto: Publicitātes foto

Krīze kā iespēja atjaunot kaisli attiecībās

Mūsu jaunajā treniņprogrammā «Sekss labākajos gados», kas 4. decembrī pirmoreiz tiks prezentēta Rīgā, «Seks RF» treniņcentra psiholoģe-seksoloģe iemācīs sievietes runāt ar saviem partneriem par šo aktuālo tēmu. Jo īpaši tas ir svarīgi gadījumos, kad attiecībās iestājusies krīze. Taču krīze nav iemesls, lai nolaistu rokas, tā ir iespēja ienest savā intīmajā dzīvē jaunas vēsmas. Jūs uzzināsiet, ko darīt gadījumos, kad attiecības kļuvušas «tikai draudzīgas». Pat šādās attiecībās būs vienkārši kādu vakaru padarīt par ļoti īpašu. Galvenais ir zināt, ar ko sākt, kā, nenobiedējot partneri, izdarīt to pareizi. Uzskatāms piemērs – kādas mūsu treniņcentra klientes stāsts.

Jeļenai ir 55 gadi, pirms 2 gadiem viņa atteicās no kopīgas guļamistabas ar vīru un pārvācās uz citu istabu. Iemesls banāls – vīrs krāc. Sākotnēji Jeļena izmaiņas uztvēra kā savas komforta zonas paplašināšanu: vairāk personīgās brīvības, telpas, vairāk iespēju nodarboties ar savām lietām. Tad kādu vakaru viņai radās vēlme pēc intīmas tuvības, un viņa iegāja vīra guļamistabā. Vīrs satrūkās un atteica viņai ar vārdiem: «Esmu noguris, labāk kādu citu reizi, ne tagad». Jeļena pēkšņi bija sastapusies ar kādu par krākšanu nopietnāku problēmu – viņa vairs nesaprata, kā nokļūt atpakaļ kopējā guļamistabā un atjaunot intīmo dzīvi. Lai veicinātu atslābinoši intīmas atmosfēras rašanos, mūsu trenere ieteica Jeļenai veikt vīram relaksējošu masāžu ar aromātisku sveču un eļļu palīdzību. Vakars izvērsās pēc pavisam cita scenārija, kad Jeļena, sekojot treneres padomam, vīra masāžā pielietoja jaunās erotiskās tehnikas. Kopš tā brīža viņi nododas mīlas rotaļām vismaz reizi nedēļā.

Nodzīvojot kopā gadu desmitus, jebkurš pāris ar seksu varētu nodarboties pat aizsietām acīm – tik ierasti un līdz automātismam atslīpēti ir viņu seksa scenāriji. Treniņprogrammā «Sekss labākajos gados» mēs mācām sievietēm «knifus», kā izmēģināt seksā ko jaunu un kā ar to pārsteigt savu vīrieti, viņu nešokējot. Mēs stāstām, kā mainīt savu attieksmi pret seksu un kā no jauna gūt baudu tajā. Tas stiprina laulību un ļauj ilgāk abiem partneriem saglabāt jaunību. Laipni lūgti!

KAS IR «SEX.RF»?

Treniņcentrs «SEX.RF» ir līderis starp iestādēm, kuras specializējas seksa tehniku apmācībā.

Centru atvēra 2012. gada pavasarī Maskavā ar nosaukumu «SEX.RF pirmais specializētais intertelekanāls», kurš sniedza kvalitatīvu eksperta informāciju par visiem seksuālo attiecību aspektiem un plašu jautājumu loku ģimenes plānošanas, veselības, pievilcības sfērā.

Decembrī Rīgā notiks sēkojošas nodarbības:

ORĀLĀ SEKSA MĀKSLA 3.12.2016 plkst. 12:00

SPĒCĪGS VĪRIEŠA ORGASMS 3.12.2016 plkst. 18:00

SEKSS SKAISTĀ VECUMĀ 4.12.2016 plkst. 12:00

INTĪMĀS MUSKULATŪRAS ATTĪSTĪŠANA 4.12.2016 plkst. 18:00

Nodarbības garums: 3,5 - 4 stundas

Cena: 50 - 90 EUR

Adrese: Smilšu iela 3, Vecrīga

Biļetes

Info: +37129407102

  • Dzērieni, visi nepieciešamie trenažieri un labs noskaņojums ietilpst!
  • Vietu skaits ierobežots.
  • Nodarbībās atļauts piedalīties tikai jaunietēm, kuras sasniegušas 18 gadu vecumu.
  • Vīriešiem ieeja stingri aizliegta.
  • Treniņu fotografēšana un filmēšana aizliegta.
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu