Grima mode pavasarim: trakas acis, dabas bērna naivums, krāsas un spīdumi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«M·A·C» Cosmetics mākslinieki piedāvā ieskatu pavasara/vasaras 2018 grima modes tendencēs. Šosezon mūsu dabiskums tiks akcentēts ar izgaismošanu un spēcīgiem, fluorescējošiem toņiem, īpašām līnijām un brokāta spīdumu uz lūpām. Un tomēr dominēs sievišķība un modernisms!

 
Foto: publicitātes

Melnā acu līnija no klasikas līdz trakam avangardam

Mūsu kosmētikas arsenālā noteikti atgriežas tendence acis izcelt ar melnu līniju. Cik gan tā ir daudzveidīga - gan klasiska un izsmalcināta, gan avangardiska un neparedzama! Tomēr jāņem vērā viena nianse: lai izceltu sejas vaibstus un formas ar neierastu tekstūru, līnijai ir jābūt smalkai.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Spīdi un mirdzi! Gliteru dīva

Gliteri no apģērba drosmīgi «pārkāpj» mums uz sejas. Tas var būt maigs un smalks mirdzumiņš uz vaigu kauliem, bet tikpat labi smagnēja brokātu bagātība uz plakstiņiem kā disko dīvai. Esi drosmīga!

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Dabas bērns ar noslēpumu

Viens no svarīgākajiem skaistuma standartiem ir dabiskums un veselīga izskata sejas āda. Tāpēc lieto kosmētikā dabīgus produktus! Kas attiecas uz dabisku izskatu grima pasaulē - trends būs sejas ādas izgaismošana, liekot tai attiecīgās zonās mirdzēt kā tikko attīrītai no kosmētikas.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Un lūpu krāsa okupē arī plakstiņus

Lūpu krāsas jau sen ir izteiksmīgs veids, kā uzsvērt sievišķību un izcelt eleganci. Modei nav robežu, un lūpu toņi ir pieejami visdažādākie. Tomēr pavasarī mode ies vēl tālāk - ļaujot acu zonā ķellēt tikpat košus un spilgtus krāsojumus kā uz lūpām.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu