«Modernā vagīna». Skaistums sākas zem jostasvietas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia

Ko darīt, ja tev nepatīk un aizvien biežāk nomāc nevis spoguļattēls ar noslīdējušiem lūpu kaktiņiem un dusmīgo rievu pierē, bet gan tas, kas ir zem jostasvietas? Sievietes skaistuma lielākie noslēpumi glabājas tur – zem biksītēm! Tavs baudas kausiņš! Aizvien populārāka, it īpaši Amerikā, kļūst intīmā plastika. Skaistuma industrija ar ultramodernām metodēm palīdz atgūt pašapziņu un sasniegt baudas virsotnes.

Novecošana ir neapturama, bet mūsdienu zinātnes spēkos ir to apstādināt. Gada laikā Amerikā tiek veiktas vairāk nekā 12 miljoni plastiskās ķirurģijas procedūru. Pēdējo septiņu gadu laikā plastisko operāciju skaits pieaudzis par 50%. ASV statistiķi aprēķinājuši, ka gada laikā plastiskās ķirurģijas procedūrām amerikāņi tērē desmit miljardus dolāru.

Skaistuma industrija nestāv uz vietas un lieliem soļiem steidzas uz priekšu. Amerikāņu sieviešu vidū aizvien populārāka kļūst intīmā plastika. Visbiežāk tiek veiktas tādas operācijas kā kaunuma lūpu korekcija, vagīnas un klitora plastika. Pacientes pēc kataloga izvēlas, kādu formu piešķirt savām intīmajām zonām. Parasti pacientes vēlas, lai kaunuma lūpas, ko skārušas vecuma izmaiņas, tiktu padarītas elastīgākas.

Modē ir palielināt klitora izmēru, kas tiek uzskatīts par īpaši seksīgu ķermeņa detaļu.
Foto: PantherMedia

Plaši tiek izmantota intīmo zonu korekcija ar injekciju metodi. Ar speciālu biopreparātu, kas neizraisa iekaisumu un nav toksisks, uroģenitālajā apvidū tiek palielināts mīksto audu apjoms.

Pēc procedūras sievietes intīmā teritorija iegūst perfektas formas.

Metodes atbalstītāji apgalvo, ka preparāta ievadīšanas rezultātā uzlabojas intīmā dzīve, palielinās seksuālā bauda.

Viens no pēdējiem hitiem ir jauna veida krūšu implanti. Atšķirībā no citiem silikona implantiem tā sauktie Gummy bear implanti ir elastīgāki un drošāki lietošanā. Ja trieciena vai traumas rezultātā implants tiek sabojāts, tas neizkustas no vietas un neiztek. Implantu nosaukums radies, pateicoties to biezajai, tādai kā sveķainai struktūrai. Gummy bear implantus var nēsāt desmit vai pat divdesmit gadus. Garantija tiek dota uz desmit gadiem.

Jaunākās plastiskās ķirurģijas tendences saistītas ar metodēm, kas ir pēc iespējas mazāk invazīvas, un materiāliem, kas radīti no pacientu audiem un cilmes šūnām.

Kamēr turīgie amerikāņi aizraujas ar mākslīgo skaistumu, psihologi sit trauksmes zvanu – tā ir nopietna psiholoģiska atkarība, ko dēvē par dismorfisko sindromu (dismorfofobiju). Traucējumu raksturo indivīda pārņemtība ar iztēlotu vai arī reālu, bet stipri pārspīlētu defektu sava ķermeņa izskatā (Amerikas Psihiatru asociācija, 1994).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu