«Vingruma» Sigita: rezultāts -1 kg no tauku rezervēm, tā ka «check»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Nu redz, jau mēnesis riņķī! Kopumā jūtos enerģiski uzlādēta un priecājos, ka tomēr mana apņemšanās nav palikusi tikai domu līmenī, bet kaut vai nelieliem soļiem, tomēr viss notiek un turpinu sasniegt savu mērķi – aktīvi sportojot, atgriezties pie labas fiziskās formas, ar prātu ēdot un skaitot kalorijas, atstāt sporta zālē arī pa kādam kilogramam.

Šajā nedēļā sporta zāli izvēlējos apmeklēt vakarpusē un secināju, ka tas nav priekš manis. Cik moža esmu no rīta un ko varu izdarīt, nevar salīdzināt ar vakaru, kad dienas sagurums ir jau piespiedis pie zemes un pēc nodarbības liekas, ka mājupceļš nekad nav bijis tik garš.

1dienas nodarbība – enerģiska iešana, bez šmaukšanās pret sevi un Lāsmas norādēm, pa skrejceliņu. 3diena – sakrita ar otro svēršanās reizi, bažas bija par to, ka esmu nedaudz palaidusies un nebūs rezultātu, bet tomēr nesajutu sevi līdz galam!

Rezultāts -1 kg no tauku rezervēm, tā ka «check». Vakara nodarbība «Streching» - ir jāizmēģina sporta kluba piedāvājums. Rezumē – priekš manis prasījās kas jaudīgāks! 4diena nu gan bija diena, kad Lāsma mani nokausēja... bet labā nozīmē! No malas skatoties, noteikti liktos viss vienkārši, pāris vingrojumi ar bumbu un šis tas uz paklājiņa, bet tā nemaz nebija, vēl līdz 7dienai jutos kā pēc jaudīga treniņa.

Foto: privātais arhīvs

Uzturs ir viltīga padarīšana, bet rezultāti liek atkal piesēsties un padomāt, vai tomēr, veicot uzskatījumu uz papīra lapas, tas viss ir saprotamāk; laikam īsti nesadraudzējos ar sava telefona aplikāciju. Atgriežos pie lapiņu kaudzītēm!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu