Šīs sezonas grima aktualitātes: astoņdesmitie, sejas mirdzums, ombre lūpas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ap/AFP/LETA

«Kādas ir šīs sezonas aktualitātes dekoratīvās kosmētikas pasaulē?» jautā «Egoistes» lasītāja. Katra sezona sev līdzi nes aktualitātes grima pasaulē. Šajā sezonā, līdzīgi kā citās, grima aktualitātes ir ļoti plašas. Tas nozīmē, ka katrs cilvēks spēs piemeklēt vistuvāko un piemērotāko grima tendenci savam dzīves stilam un ritmam. Īsumā apskatīsim, kas tad šai sezonai «vēderā».

Atbild «Egoistes» eksperts - meikapa mākslinieks Elvijs Strazds-Svētiņš

Sejas pamatam jābūt dabiskam

Uzskatu, ka šai aktualitātei jābūt populārai vienmēr. Jo dabiskāka un «plānāka» ir tonālā krēma kārta, jo labāk. Kas par daudz, tas par skādi. Izmanto plānu CC krēma kārtiņu, kas maskēs apsārtumu, paslēps nogurušās acis.

Akcentē seju ar mirdzumu, un pavasarīgs grims gatavs.

Astoņdesmitie atgriežas

Šajā sezonā droši vari izpausties ar vaigu sārtumu.

Vaigu sārtumu arī var izmantot kā vaigu kontūru.

Ja esi ļoti drosmīga, vaigu sārtumu var pludināt līdz pašai deniņu daļai. Varbūt mazliet ekstrēmi, bet drosmīgajām ir vērts pamēģināt.

Sejas mirdzums nekur nepazudīs

Gluži kā iepriekšējās sezonās, arī šajā sejas izgaismošana (highlighting) nekur nepazudīs. Ļoti daudzi brendi nāk klajā ar jaunām formulām burtiski katru dienu. Bez bēdu vari izpausties arī ar šiem produktiem un akcentēt savu seju ar maigu vai ne tik maigu mirdzumu.

Acu ēnu izvēlē valda ļoti liela dažādība

Ēnu izvēlē opcijas ir ļoti plašas. Aktuāli ir bronzas toņi, visa spektra pasteļtoņi. Acu ēnu krāsojumu droši vari papildināt ar mitru spīdumu. Šajā sezonā ļoti liela tendence krāsojumu dūmakaino daļu veidot nevis uz acs plakstiņa, bet acs apakšējā zonā.

Ja mīļi ir gliteri, tad no tiem nebaidies. Droši sajūti savu iekšējo feju un padari sevi mirguļojošu!

Kas notiek ar lūpām?

Ilgu laiku aktuālas bija matētās lūpu krāsas. Tagad šā veida produkti aktualitāti mazliet sāk zaudēt. Tās vēl aizvien ir ļoti populāras, bet savu vārdu atkal piesaka mirdzošie toņi un pat mazliet izplūdušas lūpu kontūras, radot efektu, ka esi apēdusi konfekti, kas nokrāso lūpas. Vēl aizvien

aktuāls ir ombre lūpu krāsojums,

bet tas arī pārvēršas, jo netiek veidots no izteikti matētām lūpu krāsām. Lūpu krāsojumos droši izmanto arī pasteļtoņus! Atceries, ka lūpu spīdums vienmēr būs aktuāls. Ja slinkums krāsot lūpas spilgtākos toņos, tad pietiks arī arī vienkāršu, caurspīdīgu lūpu spīdumu.

Grima tendences koncentrētā veidā tagad ir zināmas, atliek sākt pucēties un baudīt pavasari!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu