Iedvesmojoši: jebkura no mums var tapt par modeli!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lindex

Pagājušajā pavasarī Lindex sāka unikālu kampaņu «Bra-volution», kurā modeles bija paša uzņēmuma darbinieces. Ņemot vērā pagājušā gada lielo atsaucību no darbinieku puses, arī šogad ikvienai veikala darbiniecei bija iespēja pieteikties apakšveļas kampaņas modeles lomai. Skaties, kā sievietēm gāja profesionālajā fotosesijā un cik burvīgas viņas visas izskatās!

Veikala darbiniecēm bija iespēja piedzīvot pavisam atšķirīgu un aizraujošu darba dienu. Viņas tika aicinātas kļūt par modelēm kampaņā «Bra-volution», kas iedrošina ikvienu sievieti atrast savu ideālo krūšturi. Interese bija liela, un atlasē, kas norisinājās Stokholmā, piedalījās 28 darbinieces.

Šogad astoņas no viņām tika izvēlētas par modelēm un pirms pāris nedēļām fotografējās Londonā. Astoņu modeļu starpā bija darbiniece gan no Lietuvas, gan Igaunijas, par ko Baltijas Lindex komanda ir ārkārtīgi lepna.

Pagājušajā gadā starp piecām finālistēm (šogad esam palielinājuši finālistu skaitu) bija tikai viena darbiniece no Lietuvas. Interesantākais, ka šogad izvēlētā Lietuvas pārstāve strādā tai pašā veikalā, kurā strādā pagājušā gada fināliste.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu