«Gucci» rīkos modes skati Vestminsteras abatijā. Modes visatļautība?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/twitter

Kā raksta Francijas izdevums «Vogue», pirmo reizi 1000 gadu laikā Vestminsteras abatija, kas ir svarīgs britu karalisko ģimeņu simbols, pārtaps par modes skates vietu. Šo drosmīgo ideju realizējis modes nams «Gucci», taču sabiedrība nebūt nav vienisprātis...

2017. gada kruīza kolekciju modes nams «Gucci» iecerējis demonstrēt britu monarhijas svarīgajā celtnē - Vestminsteras abatijas klosterī. Šo leģendāro skati paredzēts demonstrēt nākamā gada 2. jūlijā, un pats radošais direktors Alesandro Mišels šo plānu dēvē par «maģisku». Pēc viņa domām, šādi apbrīnojamos klosterus un vēstures liecības var izrādīt visiem cilvēkiem, arī tiem, kuri nav baznīcā gājēji.

Kā zināms, Vestminsteras abatija kalpo par svētu vietu visām karaliskajām ģimenēm, jo šajā vietā notikuši visi monarhu dzīves svarīgie brīži - gan kāzas, gan arī izvadīšanas ceremonijas.

Modes nams «Gucci» ir pirmais modes nams, kurš atļāvies ko tādu - britu svētāko vietu pārvērst par itāļu modes skašu vietu. Grūti iedomāties, kā līdzās mūku kapenēm defilēs modeles, izrādot jaunāko «Gucci» kolekcijā. Par šo ziņu neizpratnē ir priesteri, uzverot, ka dodamies virzienā, kad varam pārdot dvēseli par pāri lupatu. Arī vairāku zināmu izdevumu modes redaktori tviterī pauž neizpratni.

Kādas ir tavas domas par šo?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu