Viņa veic neskaitāmas operācijas, lai pārtaptu par animācijas varoni

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Zviedru izcelsmes modele Piksija Foksa (Pixee Fox), kura visu dzīvi mēģina līdzināties animācijas varonei Džesikai Rabitai, jau atkal veikusi virkni plastikas operāciju. Novērtē un prognozē: kad viņa beigs izskatīties pēc dzīva cilvēka?

Piksijai ir vien 25 gadi, bet pārdzīvotas jau nesaskaitāmies plastikas operācijas, kas, viņasprāt, spēj viņas izskatu pietuvināt slavenajai animācijas varonei Džesikai Rabitai vai Aurorai no «Apburtās princeses».

Operāciju laikā dāma ir atvadījusies no sešām ribām, veikusi trīs deguna rekonstrukcijas operācijas, četras krūšu palielināšanas, pēcpuses palielināšanu, uzacu pacelšanu, sejas ādas nostiepšanu, plakstiņu operāciju un tauku atsūkšanu. Piksija ir pat acīs ievietojusi zaļus implantus, lai tās izskatītos nereālākas. Pats par sevi saprotams, viņai ir permanentais meikaps, botokss lūpām un veiktas neskaitāmas zobu balināšanas.

Lūk, foto, kur modele ir pirms operācijām un pēc...

Foto: http://www.thepixeefox.com/

Lai līdzinātos savam elkam, Fiksija jau iztērējusi ir 135 000 dolāru. Katru dienu viņa nēsā ļoti cieši sažņaudzošu korseti, lai viduklis izskatītos pārspīlēti tievs, kā animācijas varonei.

Foto: twitter.com

Pati Piksija šo visu uztver kā mākslu: «Tas ir mans ķermenis un mana izvēle - es vēlos būt dzīva animācijas varone!»



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu