Par spīti lietum eleganto pop-up pikniku bauda simtiem cilvēku!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

28. jūlijā jau otro reizi Rīgā notiks baltās pop-up piknika vakariņas «L’elegante Pop-Up Picnic». Lai gan laika apstākļi draudēja sabojāt rūpīgi plānoto pasākumu, tomēr parādījās vakara saule un pikniks izdevās!

Pērn šīs neierastās vakariņas pārsteidza daudzus rīdziniekus un pilsētas viesus – pie Rīgas Kongresu nama strūklakas, vienkopus pulcējoties 500 baltā tērptiem vakariņu dalībniekiem, tika uzburts elegants pikniks pilsētvidē. Šogad vakariņotāju skaits bija vēl lielāks, jo daudzi interesenti steidza pieteikties maģiskajam piedzīvojumam pirms pasākuma oficiālās izsludināšanas.

Šogad pasākums notika Latvijas Mākslas muzeja pagalmā, Esplanādē. Tāpat kā pagājušogad, viesi ieradās, tērpušies baltā, līdzi ņemot uzkodas, vīnu, galda dekorācijas un īstus traukus svētku atmosfēras radīšanai.

L’elegante Pop – Up Picnic ļauj aizbēgt no ikdienas rutīnas, sniedz nebijušu pieredzi un kaut uz īsu brīdi atgādina, cik svarīgi ir priecāties, izbaudīt mirkli un nesteidzīgi komunicēt ar sev mīļajiem un svarīgajiem cilvēkiem.

Pagājušā gada piknika foto!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu