«Vingruma» Ieva: pašsajūta nav no tām labākajām...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau lasījāt, iepriekšējā nedēļa bija lieliska – forši treniņi, nedēļas noslēgumā lielisks pirts rituāls, brīvdienas sākās ar kārtīgu izgulēšanos un nekā nedarīšanu, lai gan mājas tīrīšanu jau arī var uzskatīt par fiziskām aktivitātēm. Sporta klubā neiegriezos, tā vietā aizbraucu ciemos...un – kā balvu par labi padarītu darbu, «palutināju» sevi ar to, ko nevajadzētu ēst un dzert...

Finālā – pirmdienas rītā svari nebūt nerāda to, ko gribētos.

01.02.

Pirmdiena sākās agri ar daudziem darbiem. Ap pl. 12:00 konstatēju, ka man ir brīvas divas ar pusi stundas līdz nākamajiem darbiem. Nolēmu šo laiku izmantot lietderīgi un doties uz kardiotreniņu. Pēc treniņa secināju, ka tā bija lieliska doma vairāku iemeslu dēļ – pirmkārt, trenažieru zāle bija diezgan tukša, otrkārt bija iespēja «laicīgi» būt mājās vakarā, treškārt – neskatoties uz nogurumu un to, ka pēc brīvdienām treniņš nešķita viegls, jutu mundrumu un ar pacilāti garastāvokli varēju doties tālākās dienas gaitās.

02.02.

Šodien kardio un spēks. Pirmo reizi «slēpoju», secināju, ka šis laikam ir visgrūtākās kardiotrenažieris. Vienlaicīgi mani pārsteidza tas, ka kaloriju dedzināšanas ziņā, šis ir it kā mazāk efektīvs. Piekusu noteikti ātrāk, nekā uz sava «mīļā-slīdoši-minamā», taču treniņam paredzēto laiku izturēju līdz galam.

03.02.

Lai arī trešdiena skaitās brīvdiena, šoreiz ir savādāk – vakarā jābūt klubā, jo ir jābildējas, lai būtu foto «pirms». Nolemju, ka tikai priekš bildēšanās uz sporta klubu nav vērts braukt, tāpēc ierodos jau divas stundas ātrāk un lietderīgi pavadu laiku vēl vienā kardiotreniņā. Bildēšanās notiek ātri – no vieniem sāniem, no otriem, paņemam hanteles, pasmaidām, nopozējam un darīts! Sārtie vaigi un slapjie mati pēc treniņa arī piederas pie lietas.

Vēl šodien atkal atrādu trenerim savu iepriekšējās nedēļas ēdienkarti, secinājumi vairāki: vēl joprojām ēdu par maz, pietrūkst uzkodas starp ēdienreizēm, līdz ar ko lielākā ēšana sākas vakarā...ogļhidrāti arī tiek uzņemti par maz. Konstatēju, ka izvairos no maizes. Treneris saka, ka nemaz tik bīstama tā nav. Pilngraudu rupjmaize ir gana laba. Brokastīm.

04.02.

Brokastīs uzvāru divas olas, nopērku Ķelmēnu rudzu maizi un divus banānus, vienu no kuriem apēdu brokastīs, otru – uzkodās līdz pl.14:00.

Līdzi ir sautēti dārzeņi, nolemju apēst arī vistas gaļu.

Finālā jūtos pārēdusies un sautējums paliek pāri un tiek notiesāts vakariņās.

Sporta klubā esmu tikai pēc pl. 18:00 un viss ņudz kā bišu spietā, šķiet, ka visi trenažieri ir nodarbināti un pie dažiem (piemēram, uz skrejceliņa) ir izveidojusies rinda.

Mani draugi ir iedevuši patestēt pulsometru. Diezgan liels rēbuss, kamēr saproti kā tas darbojas! Stingri sekoju pulsam, lai tas ir robežās starp 120-130, jo tieši šādā ritmā vislabāk sadegot tauki...uz skrejceliņa, pa ātri ejot, šādu režīmu izdodas noturēt veiksmīgi un 45 min paiet nemanot.

Vēl izmantoju iespēju apmeklēt SPA zonu un uzdāvināt vienu šādu apmeklējumu draudzenei, kura ar mani ir aktīvi līdzdarbojusies sporta zālē. Pēc pirts un peldes jūtamies nogurušas, bet laimīgas.

05.02.

Darbi šodien saplānoti tikai uz pēcpusdienu, līdz ar ko dienas pirmajā pusē var padarīt mājas darbus. Šodien sportošana tiek izlaista, jo rīt no rīta došos uz Mežaparka #outdoortrainigclub – pēc četriem treniņiem sporta zālē, gribas padarboties brīvā dabā.

Vēl brīvdienās krustdēlam ir vārda diena. Audzināšu raksturu un ievērošu trenera teikto – bekoniņš lai paliek citiem, tev ir savi salātiņi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu