108 Saules Sveicieni Vasaras Saulgriežos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovasar 108 Sveicieni Saulei Saulgriežu jogas un mūzikas festivālā (jogasfestivals.lv)! 19. jūnijā izaicināsim savu ķermeni, prātu, izturību, veicot Surya Namaskar (saules sveiciena sekvences) 108 reizes. Tradicionāli 108 Saules Sveicieni ir labdarības pasākums, kurā šoreiz atbalstīsim trūcīgos sirmgalvjus.

Ideja iedzīvināta Latvijā, ņemot par piemēru 108 Saules Sveicienus Ņujorkā (ASV), kur pašā pilsētas centrā – Taimskvērā, katru gadu tiekas tūkstošiem cilvēku. Sesto reizi šāds pasākums tiek organizēts arī Latvijā gan ziemas, gan vasaras saulgriežos, turpinot pozitīva nodoma nešanu pasaulē.

Mēs ticam, ka kopīgi varam radīt labo domu un kustības piepildījumu, kas izpaužas nevardarbībā attiecībā uz sevi un apkārtējo pasauli. Nav svarīgi cik reizes Tu pildīsi saules sveiciena sekvences, svarīgs ir nodoms un atbalsts sev un citiem. Arī šogad visi saziedotie līdzekļi tiks nodoti labdarībai. Esam izvēlējušies palīdzēt grūtībās nonākušajiem sirmgalvjiem, kuriem nav ģimenes locekļu, radu, lai atbalstītu tos neparedzētos apstākļos.

Vieta: Saulgriežu jogas un mūzikas festivāla ietvaros - atpūtas kompleksā «Brūveri» (Siguldas novads).

Ierašanās laiks: 8:30.

Nodarbības sākums: 9:00.

Dalības maksa: Tavs ziedojums no 10 līdz 15 EUR.

108 saules sveicienus vadīs: Labo Sajūtu Laboratorijas / Nava Yoga pasniedzēji.

Līdzi jāņem: jogas paklājiņš, sedziņa.

Uz vietas nodrošināts: tēja, ūdens.

Aicinātas arī ģimenes ar bērniem – kamēr mamma ar tēti piedalīsies nodarbībā, bērni tiks radoši nodarbināti un pieskatīti.

Savu dalību vari pieteikt (obligāta prasība):

Labo Sajūtu Laboratorija / Nava Yoga

Brīvības gatve 214b-504 (5.st.), Rīga

+371 29 330 280

birojs@navayoga.lv

www.navayoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu